Nuotr.: Milwaukee Bucks
Nuotr. Milwaukee Bucks

Milvokio „Bucks“ dukterinė komanda G lygoje Viskonsino „Herd“ įsigijo teises į jauniausią iš keturių brolių Antetokounmpo – Alexą.

Šį sezoną pelnomi taškai

46%
113,9
Pelno taškų: 113,9
Taiklumas: 46,4%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 142
Blogiausias pasiekimas: 81
Daugiausia pelno: Giannis Antetokounmpo

Dabar jau trys broliai – Giannis, Thanasis ir Alexas – yra „Bucks“ organizacijoje, o Kostas žaidžia Vilerbano ASVEL.

Praėjusį sezoną Alexas Antetokounmpo žaidė Toronto „Raptors 905“ G lygoje, kur vidutiniškai pelnydavo po 2,6 taško ir atkovodavo po 1,3 kamuolio.

201 cm ūgio puolėjas 2021 metų NBA naujokų biržoje nebuvo pašauktas. 2020-2021 m. sezone graikas sužaidė vieną mačą už Mursijos UCAM ekipą.

Komentarai:
Dėl Thanasio yra mistika kažkokia.Tie patys Alexas su Kostu yra daug talentingesni,tačiau NBA žaidžia būtent Thanasis.Jis PAO nieko nenuveikė,paskui ir Andoroje š malė,tačiau brolis užsimanė ir parūpino šiltą vietelę.O klubo valdžia nelabai nori pyktis su savo lyderiu,dar sugalvos kokių mainų paprašyti,tai ir tenka taikytis su esama situacija.
2022-07-26
+7
Atsakyti
Ayo
Aisku viskas faina ir svarbiausia Giannis laimingas. Bet tarkim jo vyriausias brolis Thanasis nu blemba grynai talismanas uzimantis sudetyje vieta, kuri geriau atitektu kokiam sunkiai dirbanciam zaidejui.
2022-07-26
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.