Praėjusiame sezone į San Antonijaus „Spurs“ atvykęs 23-ejų Joe Wieskampas pasirašė naują dvejų metų sutartį su klubu. Kontrakto vertė – 4,4 mln. JAV dolerių.

Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Laisvasis agentas Joe Wieskampas pratęsė bendradarbiavimą su San Antonijaus „Spurs“.

Joe Wieskamp

Joe  Wieskamp
Pozicija: SF
Amžius: 23
Ūgis: 198 cm
Svoris: 95 kg
Gimimo vieta: JAV

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski skelbia, kad 23-ejų puolėjas susitarė dėl dvejų metų sutarties. Naujo kontrakto vertė – 4,4 mln. JAV dolerių.

Praėjusiame sezone atstovaudamas San Antonijaus komandai 198 cm ūgio amerikietis NBA per 6 žaidimo minutes fiksavo 2,1 taško ir 0,5 atkovoto kamuolio rodiklius.

G lygoje Wieskampas su „Spurs“ dukterinės ekipos marškinėliais turėjo kur kas geresnę statistiką – per 33 minutes vidutiniškai pelnydavo po 17,2 taško, atkovodavo po 3,6 kamuolio ir atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Ajovos universitetą baigęs Wieskampas prie „Spurs“ prisijungė 2021-2022 m. sezone.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.