Antrajame pasaulio čempionato atrankos etape Serbijos rinktinė startuoja būdama penktoje vietoje.

Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Serbijos rinktinės vyriausiasis treneris Svetislavas Pešičius papasakojo apie traumuotų žaidėjų situaciją prieš Europos čempionatą.

Pešičius atskleidė, kad pasaulio čempionato atrankos lange nežais Nemanja Bjelica, neaiški ir Nemanja Nedovičiaus, Marko Guduričiaus situacija.

„Nedovičius nukrito ant šlaunies, jam viskas gerai, – spaudos konferencijoje sakė Pešičius. – Viskas yra jo galvoje. Jis patyrė traumą, bet rodo didžiulį norą atsistatyti ir jo reabilitacija yra stebinančiai sklandi.

Šiandien vakare priimsime sprendimą dėl galutinio dvyliktuko, o jį vėliau galėsime keisti mačui su turkais. Bjelica nežais, jam viskas gerai, tyrimai sako, kad tai nėra tokia rimta trauma, kokia iš pradžių manėme. Jis tikrai nežais šių dvejų rungtynių.

Guduričius treniruojasi, stebėsiu, kiek jis pasiruošęs. Visi kiti ilsisi, yra sveiki. Kasdien treniruojamės.“

Serbijai po prasto pasirodymo pirmajame atrankos etape kyla grėsme apskritai nepatekti į pasaulio čempionatą. Su 1 ir 3 pralaimėjimais Pešičiaus auklėtiniai I grupėje rikiuojasi penkti.

Rugpjūčio 25 d. serbai žais su graikais (3-1), o rugpjūčio 28 d. – turkais (2-2). Grupėje taip pat yra Latvija (3-1), Belgija (2-2) ir Didžioji Britanija (1-3).

Komentarai:
Seksas Pažintys: nemokamos, anoniminės, greitos. Galite įsitikinti patys, čia yra nuoroda--- https://tinylink.is/devka
2022-08-24
-5
Atsakyti
Už Teo išmetimą dabar Pešičiui likimas atsilygina su kaupu.Lazda atsisuko prieš jį patį,nors jis pats galvojo,kad daro kažkokį gerą netradicinį ėjimą.Viskas gula ant Jokičiaus ir Vasos pečių,o laukia turkai su graikais,kurių sudėtys ne ką blogesnės.Bus labai įdomus šitas langas.
2022-08-24
+7
Atsakyti
Anonimas
gynėjų linijoj Vasa ir dar kažkas likę mano genijus kad su Vasa ir dar dviem atloš prieš graikus ir turkus. Žodžiu karma dirba nuostabiai
2022-08-24
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Nemanja Bjelica

Nemanja  Bjelica
Komanda: Stambulo Fenerbahce
Pozicija: PF
Amžius: 34
Ūgis: 209 cm
Svoris: 106 kg
Gimimo vieta: Belgradas, Serbija