Vieną sutartį po kitos sudarinėjanti Lenkijos čempionė Sopoto „Prokom Trefl“ penktadienį įsigijo dar vieną krepšininką. Du lietuvius savo gretose turinti „Prokom Trefl“ pasirašė metų trukmės kontraktą su Michaelu Andersenu.

[image=4256 right]31 metų 213 cm ūgio vidurio puolėjas praėjusį sezoną atstovavo Neapolio „Pompea“ klubui, su kuriuo buvo atvykęs į Lietuvą žaisti su Vilniaus „Lietuvos rytu“ ULEB taurėje.

Per 9 rungtynes antroje pagal pajėgumą Europos lygoje M.Andersenas vidutiniškai pelnydavo po 11 taškų bei atkovodavo 4,3 kamuolio.

M.Andersenas, kuris yra Danijos rinktinės narys, padėjo Atėnų AEK klubui 1998 metais pasiekti Eurolygos finalą. Atstovaudamas Bolonijos „Kinder“ ekipai, aukštaūgis žaidė Saportos taurės finale.

Tai ketvirtasis krepšininkas, pasirašęs sutartį su Sopoto ekipa šią savaitę. Vakar kontraktą pratęsė Adamas Wojcikas ir naują sutartį sudarė Jeffas Noordgardas, o savaitės pradžioje oficialiai komandoje likti sutiko Goranas Jagodnikas.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.