Miroslavas Raduljica su kemperiu leisis į kelionę per JAV.

Nuotr.: mondo.rs
Nuotr. mondo.rs

Miroslavas Raduljica po penkių sezonų pertraukos turėjo galimybę sugrįžti į Eurolygą, tačiau nusprendė pasinerti į avantiūrą, apie kurią svajojo nuo vaikystės.

Miroslav Raduljica

Miroslav  Raduljica
Pozicija: C
Amžius: 34
Ūgis: 213 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Belgradas, Serbija

„Mondo.rs“ praneša, jog Belgrado „Crvena Zvezda“ buvo pateikusi Raduljicai kontrakto pasiūlymą, tačiau krepšininkas jį atmetė ir artimiausiais mėnesiais užsiims neįprasta veikla.

Praėjusią vasarą vedęs 34-erių aukštaūgis leisis į kelionę per JAV, kur lydės su motociklais keliaujančią muzikos grupę „Yu Group“ populiariu keliu nuo Čikagos iki Los Andželo (angl. „Route 66“).

„Išvyksime rugsėjo pabaigoje su keliais draugais, tarp kurių bus ir krepšininkas Miroslavas Raduljica, – „Nedeljnik“ pasakojo „Yu Group“ lyderis Zika Jeličius. – Jis turės ypatingą užduotį – vairuos didelį kemperį. Būdamas vaiku Miroslavas turėjo svajonę vairuoti sunkvežimį, taigi jo noras bus pilnai išpildytas.

Keli iš mūsų keliaus motociklais, bet ne kiekvieną dieną, nes kelias nuo Čikagos iki Los Andželo yra varginantis.“

213 cm ūgio Raduljica paskutinį kartą Eurolygoje žaidė 2016-2017 metų sezone, kai atstovavo Milano „Armani Exchange“.

Praėjusį sezoną 34-erių veteranas žaidė Pietų Korėjoje, tačiau jau nuo gruodžio mėnesio neturi klubo.

Komentarai:
nu neprotinga, tokia svajone puikia igyv4ndinti butu galejes ir uz 3 ar 4 metu. O krepsini losti aukstam lyguje liko labai limituotas metu skaicius. Bet tai kiek ta kelione truks? Gal tik menesi ar du ir dar sugris i eurolyga ta pacia? Tada jau zurnalistai bus truputi iskraipe esme.
2022-09-17
-13
Atsakyti
D_K
Lydėt grupius narius "Yu Group" garsiuoju keliu Route 66 ir vairuot grupės narių kemperį, gali irgi nebepasitaikyt proga. Čia tau ne šiaip sau vienam keliaut.
2022-09-17
+12
Atsakyti
Hj
Žvėris !!
2022-09-17
+23
Atsakyti
Ty
Geras zaidejas ,kodel taip jis nevertinamas!? Ar tinginys gal!?
2022-09-17
-11
Atsakyti
D_K
Tai jau matyt krepšiniui duoklę atidavė ir nori dabar įgyvendint kitas svajones gyvenime, sėkmės.
2022-09-17
+32
Atsakyti
Anonimas
Mus trollina basketnewsas. Nuo tos dienos kai Zalgirio fanai skandavo F U serbia, tai labai nuo to laiko cia padaugejo naujienu apie serbus. Esate vadimo zyzo lygio filadelfijinis portalas. Juokinga kad cia dar zmones moka pinigus paklausyt kazkokiu tais filadelfijiniu diskusiju per podcastus.
2022-09-17
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.