Po triumfo Europos čempionate Ispanijos rinktinę sveikino Rafaelis Nadalis, Julesas Kounde ir kiti. 

Nuotr.: Federación Española de Baloncesto
Nuotr. Federación Española de Baloncesto

Sekmadienio vakarą Ispanijos rinktinė laimėjo 4-ąjį Europos čempionatą per pastaruosius 13 metų, taip dar labiau sustiprindama savo dominavimą Europoje šiame amžiuje. 

Šalies riinktinėje ar Ispanijos klubuose žaidę žaidėjai sveikino komandą socialiniuose tinkluose. 

„Sveikinu, Ispanija. Jūs šių varžybų mašina!“, – pasiuntė žinutę Pablo Prigioni.

Ispanus pasveikino ir kitas daug metų Ispanijoje žaidęs argentinietis Andresas Nocioni.

„Neįtikėtina Ispanija. Žaidimo meistrai. Nepriekaištingas darbas ir kovotojų širdys. Sveikinu visą komandą!“, – rašė argentinietis.

Gražių žodžių negailėjo ir buvęs rinktinės įžaidėjas Jose Manuelis Calderonas. 

„Dar vienas Europos čempionų titulas! Kokia komanda! Puikus pasirodymas!“, – čempionus gyrė ispanas.

Prie sveikinimų prisijungė ir Juodkalnijos rinktinei Europos čempionate atstovavęs Kendrickas Perry. 

„Sakiau, kad ispanai turi lygiausią sudėtį čempionate. Šiandien tai pasimatė. Cervezas para todos (aut.past.: alus visiems), kai grįšite namo, vyrukai!“, – žinutę ispaniškai pasiuntė Perry.

Tuo metu Monako komandos lyderis Mike'as Jamesas atskleidė, kad palaikė Prancūziją, tačiau džiaugiasi dėl Lorenzo Browno. 

„Džiaugiuosi dėl Lorenzo. Palaikiau prancūzus, tačiau reikia pasveikinti Lorenzo, ypač po to, kai sulaukė tiek daug negatyvo prisijungus prie rinktinės. Išeiti ir sužaisti tokį čempionatą. Elitinis lygis“, – raše amerikietis. 

Europos čempionus sveikino ne tik krepšinio žmonės, sveikinimų ispanai susilaukė ir iš garsių tenisininkų, futbolininkų ar aktorių. Sveikinimus siuntė tokios žvaigždės kaip Rafaelis Nadalis, Julesas Kounde ar Adamas Sandleris.

Daugiau reakcijų:

Komentarai:
Ispanai visada liks ispanais.Atrodo,atsiranda super talentų kitose šalyse,Europos krepšinio lygis tapo labai aukštas,tačiau ispanai ir vėl čempionai.Tiesiog sporto šalis,pergalės yra jų genuose,jie jau turbūt gimsta su tuo nugalėtojų mentalitetu.O mums tik pavydžiai lieka į juos žiūrėti ir svajoti,kad gal kažkada pavyks kokį medaliuką laimėti.Tik turbūt dar ilgai reikės laukti.
2022-09-19
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.