Edwardsas nubaustas 40 tūkst. eurų bauda.

Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Minesotos „Timberwolves“ jaunoji žvaigždė Anthony Edwardsas daugiau nei prieš savaitę pateko į antraštes dėl įrašo „Instagram“ istorijoje. Dabar žaidėjui už tai skirta bauda.

Anthony Edwards

Anthony  Edwards
Pozicija: SG
Amžius: 21
Ūgis: 193 cm
Svoris: 102 kg
Gimimo vieta: Atlanta, JAV

Pasak Shamso Charania iš „The Athletic“, Edwardsui buvo skirta 40 tūkst. JAV dolerių bauda už įžeidžiančią ir žeminančią leksiką socialinėje medijoje.

Rugsėjo 11 dieną 21-erių „Timberwolves“ gynėjas pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame grupę lauke stovinčių žmonių žargonu pavadina gėjais, prideda keiksmažodį ir rasistinį užgauliojimą iš n raidės.

Tokie NBA žaidėjo veiksmai sukėlė atoveiksmio bangą. Vėliau Edwardsas socialiniame tinkle „Twitter“ atsiprašė už netinkamą išstojimą.

„Tai, ką aš pasakiau, buvo nesubrendęs, įžeidžiantis ir nepagarbus elgesys, todėl labai atsiprašau. Nepriimtina, kad aš ar kas nors kitas taip kalbėtų ir įžeidinėtų, tam nėra jokio pateisinimo. Aš buvau užaugintas geriau“, – „Twitter“ parašė Edwardsas.

Praėjusį sezoną Edwardsas per 72 reguliariojo sezono rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 21,3 taško, atkovodavo po 4,8 kamuolio ir atlikdavo po 3,8 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Bauda tokia nieko nereiškia,čia jam centai tiesiog.Reikėjo į auklėjamuosius kursus siųsti ir aiškinti apie toleranciją bei kodėl negalima iš niekur nieko pulti kitų žmonių.Sako jis,kad buvo užaugintas geriau,tačiau po tokio išpuolio atrodo kaip koks iš urvo išlindęs neandertalietis.
2022-09-21
-6
Atsakyti
Tu paskaityk,ką pats parašei.Kitą taip vadindamas nusižemini tik pats save.Esi visiška gėda,tai geriau išvis nerašyk,nes gyvenimas tavęs tikrai nepasigailėjo gėdingas padare.
2022-09-21
Atsakyti
Laikraštis Telšių Teisybė
Kodėl lietuviškose maisto prekių krautuvėse aš nebegaliu įsigyti šokoladinio keksiuko negriukas?
2022-09-21
+12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.