Malagos „Unicaja“ iškovojo pergalę pirmosiose Eurolygos A grupės rungtynėse. Namie žaidę ispanai 84:79 (21:20, 17:13, 19:20, 27:26) palaužė Le Mano „Sarthe Basket“.

„Unicaja“ į priekį pabėgo tik ketvirto kėlinio pradžioje, kai iš pradžių įgijo 7 taškų pranašumą (62:55), o vėliau pirmą kartą dvikovoje – dviženklę persvarą (73:63).

Joao Paulo Batistos ir Briano Chase‘o taškai sušvelnino skirtumą iki 6 taškų, bet kitoje atakoje Carlosas Cabezas pataikė iš toli ir „Unicaja“ vėl įgijo solidesnę persvarą.

Tačiau įsibėgėjęs Chase‘as nesiruošė nurimti. Jis pelnė 5 taškus iš eilės ir paskutinę rungtynių minutę komandas teskyrė 4 taškai – 76:72.

„Unicaja“ treneris Aito Garcia Renesesas paprašė minutės pertraukėlės ir po jos Marcusas Haislipas smeigė tolimą metimą – 79:72. Šią persvarą šeimininkai išsaugojo iki mačo pabaigos.

„Unicaja“: Boniface‘as NDongas 14, Marcusas Haislipas 13, Robertas Archibaldas 11, Jiri Welschas 10.

„Sarthe Basket“: Davidas Bluthenthalis 19, Dewarickas Spenceris 14, Brianas Chase‘as 13, J.P.Batista 10.

Aito Garcia Renesesas („Unicaja“ vyriausiasis treneris): „Visi yra įsitikinę, kad mes nugalėsime tokias komandas, kaip Le Manas. Taip žaidėjai atsipalaiduoja ir galvoja, kad pergalė ateis be pastangų. Tačiau tokiose rungtynėse kaip tik reikia atiduoti daugiau pastangų, kad pasiektume pergalę. Tačiau nugalėti gerai organizuotą komandą yra neblogas rezultatas. Mano žaidėjai šįvakar stengėsi, tačiau jiems stigo koncentracijos. To neturėtų būti, jei norime pasiekti skambių pergalių“.

Johnas-Davidas Jacksonas („Sarthe Basket“ vyr. treneris): „Gaila taip pralaimėti rungtynes. Pirmoje rungtynių dalyje buvome kiek susikaustę, tačiau visas rungtynes buvo fiziškai stiprūs. Džiaugiamės, kad neblogai sužaidėme, tik gaila, kad rungtynių rezultatas ne mūsų naudai. Dabar turime galvoti apie namų rungtynes su „Cibona“, o „Unicają“ bandysime nugalėti, kai susitiksime kitą kartą“.
Komentarai:
blm maniau lengwiau laimes
2008-10-23
+1
Atsakyti
darek
sunkiai
2008-10-23
-4
Atsakyti
ByTe
Batista desimt tasku pelne MLDC!!! o siaip tai gi nusipirko bluthentali to uzteko kad turetu lydery vesianty komanda y pergales manau si sezona turi galimybiu iseiti y top16 sarthe basket klubas.... o unicaja susilpnejusi man tokia atrodo....
2008-10-23
+5
Atsakyti
tirlipirli
sunkiai unicaja...
2008-10-22
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.