Madrido „Real“ įtikinamai pradėjo žygį Eurolygoje. Pirmosiose rungtynėse karališkasis klubas namie 87:66 (26:21, 18:16, 23:15, 20:14) sutriuškino Atėnų „Panionios“, treniruojamą Aleksandro Trifunovičiaus.

Graikai į nugaras varžovams kvėpavo tik pirmoje rungtynių pusėje. Trečiąjį kėlinį „Real“ pradėjo spurtu 11:2 ir įgijo 16 taškų pranašumą – 55:39. Trifunovičius tada paprašė minutės pertraukėlės, bet po jos skirtumas nepakito.

Ketvirtojo kėlinio pradžioje šeimininkai išsiveržė į priekį dvidešimčia taškų (72:52) ir ramiai pabaigė rungtynes.

„Real“: Quintonas Hosley 17, Felipe Reyesas 16, Jeremiah Massey 10.

„Panionios“: Giannis Georgallis ir Goranas Nikoličius po 12, Levonas Kendallis 10.



[image=9214 left]Joanas Plaza („Real“ vyr. treneris): „Džiaugiuosi pergale, nes sugebėjome išlaikyti motyvaciją visų rungtynių metu. „Panionios“ ilgą laiką nežaidė Eurolygoje, todėl buvo labai nusiteikę šioms rungtynėms. Man labai patiko jų trys gynėjai, kurie yra labai skirtingi ir gali diktuoti skirtingą rungtynių tempą. Esu patenkintas, kad ne tik įgijome pranašumą, bet ir sugebėjome vėliau jį dar labiau padidinti“.

[image=7001 left]Aleksandras Trifunovičius („Panionios“ vyr. treneris): „Noriu pasveikinti „Real“ komandą su pergale, manau, kad jos jie nusipelnė. Tikiuosi, kad šį pralaimėjimą priimsime kaip pamoką, kurią turime išmokti, jei norime geriau pasirodyti Eurolygoje. Tikėjausi, kad komanda žais kiek geriau. Tačiau mes negerai žaidėme greitame puolime ir pernelyg daug klydome. Antroje mačo dalyje nebuvome susikaupę, taip leisdami varžovams nulemti rungtynių baigtį“.
Komentarai:
trifunovicius loxas
2008-10-24
-3
Atsakyti
darius
jokiu problemu
2008-10-24
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.