Japonijoje vykusiame mače „Golden State Warriors“ įveikė Vašingtono „Wizards“.

Nuotr.: Scanpix
Nuotr. Scanpix

Japonijoje susitikimu tarp „Golden State Warriors“ ir Vašingtono „Wizards“ startavo NBA kontrolinių rungtynių ciklas. 

Pirmajame mače NBA čempionai 96:87 (16:12, 25:25, 28:27, 27:23) įveikė JAV sostinės klubą. 

Nugalėtojų gretose rezultatyviausiai rungtyniavo Jamesas Wisemanas. Antrasis 2020-ųjų NBA naujokų biržos šaukimas rungtyniavo 24 minutes, per kurias pelnė 20 taškų (8/11 dvit., 4/6 baud.), atkovojo 9 kamuolius ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą. 

Pralaimėtojų komandoje išsiskyrė tėvynėje žaidęs Rui Hachimura. Japonas per 25 minutes surinko 13 taškų (5/5 dvit., 3/7 baud.) ir atkovojo 9 kamuolius. 

Visus 6 mestus tritaškius prametęs Kristaps Porzingis pridėjo 7 taškus. 

Mačas nesusiklostė ir NBA finalų serijos MVP Stephenui Curry. Gynėjas iš žaidimo pataikė 1 metimą iš 7 ir surinko 6 taškus. 

Abi komandos taupė savo pagrindinius žaidėjus. Nugalėtojų gretose Stephenas Curry ir Draymondas Greenas rungtyniavo po 13 minučių, Andrew Wigginsas – 16. Klay Thompsonas mačui registruotas nebuvo. 

Vašingtono klube Bradley Bealas aikštėje praleido 17 minučių, Kristaps Porzingis – 21. 

„Golden State Warriors“: Jamesas Wisemanas 20 (8/11 dvit., 9 atk. kam.), Donte DiVicenzo 9, Ryanas Rollinsas 8, Patrickas Baldwinas 7.

„Wizards“: Rui Hachimura 13 (5/5 dvit., 9 atk. kam.), Monter Morrisas (5 rez. perd.) ir Bradley Bealas po 9, Danielis Gafordas ir Tajas Gibsonas po 8.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.