Leonardas praleido visą 2021-2022 m. sezoną.

Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Los Andželo „Clippers“ žvaigždė Kawhi Leonardas yra pasirengęs grįžti po kelio traumos, dėl kurios jis praleido visą 2021–2022 m. sezoną.

„Clippers“ vyriausiasis treneris Tyronas Lue po penktadienio komandos treniruotės žurnalistams sakė, kad Leonardas pirmadienį žais ikisezoninėse rungtynėse su Portlando „Trail Blazers“.

Lue buvo patenkintas tuo, kokį įspūdį jo žaidėjas paliko per pastarąsias dvi treniruotes.

"Jis (Leonardas) atrodė tikrai gerai. Praėjo viską, abi treniruotes, todėl buvo gera matyti", - sakė Lue.

Leonardas nebuvo žaidęs nuo tada, kai 2021 m. birželio 14 d. antrajame NBA atkrintamųjų varžybų rate ketvirtose rungtynėse prieš Jutos „Jazz“ dalinai nusiplėšė kryžminius kelio raiščius.

Per pirmąjį 2019–2020 m. sezoną Los Andžele 31-erių puolėjas vidutiniškai pelnydavo po 27,1 taško, atkovodavo po 7,1 kamuolio, atlikdavo po 4,9 rezultatyvaus perdavimo ir perimdavo po 1,8 kamuolio.

Komentarai:
D_K
Labai gerai, kad nuo pasiruošimo pradeda, apšils kojas, spėju ir reguliariame bus pataupomas, o nuo antros pusės ims pilna pavara lošt. Pasiilgau Kawhio!
2022-10-01
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.