Nuotr.:

BasketNews CBet Fantasy“ žaidimo dalyviams prizų ilgai laukti nereikės. Jau pirmojo turo laimėtojui atiteks „Elite X9 Mini“ krepšinio komplektas iš BasketNews el. parduotuvės. Jo vertė – net 249,99 €.

Svarbiausia – iki Eurolygos sezono pradžios suburti savo komandą „BasketNews CBet Fantasy“ platformoje. Tai galite padaryti paspaudę čia.

Dešimt geriausių viso čempionato žaidėjų taip pat bus apdovanojami prizais, o sezono nugalėtojui atiteks 700 € vertės „iPad Air“ planšetė.

Papildomi prizai įsteigti ir mūsų prenumeratoriams „BasketNews CBet Fantasy“ BN+ lygoje. Jiems šį sezoną atiteks du „Elite X9 Mini krepšinio komplektai iš BasketNews parduotuvės.

Vieną jų laimės daugiausiai taškų per pirmąjį Eurolygos ratą surinkęs BN+ narys. Nuo antrojo Eurolygos rato mūsų prenumeratoriai dėl to paties prizo galės varžytis iš naujo.

BN+ lygos prisijungimo kodas žinomas tik „pliusams“.

Su viena „BasketNews CBet Fantasy“ žaidimo paskyra galite sukurti iki trijų komandų. Kiekviena komanda turi 9 000 000 eurų biudžetą įsigyti 10 žaidėjų:

  • 4 gynėjai
  • 4 puolėjai
  • 1 vidurio puolėjas
  • 1 bet kokios pozicijos krepšininkas

Kiekvieno Eurolygos krepšininko Fantasy žaidimo vertė eurais sezono metu keisis pagal jo realų pasirodymą po kiekvieno Eurolygos turo. Žaidėjų kainos tiesiogiai surištos su jų naudingumo balais. Pavyzdžiui, 1,000,000 € kainuojantis žaidėjas atitinka 10 naudingumo balų.

Ryškiausiai žaidėjų kainos svyruos per pirmuosius Eurolygos turus. Daugiausiai uždirbti galite iš pigių žaidėjų, o labiausiai atpigs prastai startavę brangiausi krepšininkai.

Išsamias žaidimo taisykles ir visą kitą reikalingą informaciją rasite, paspaudę čia: „BasketNews CBet Fantasy“.

Komentarai:
tai kaip prisijungti pri BN+ lygos? ar dar nesuformuota?
2022-10-04
-5
Atsakyti
Juk viskas parašyta naujienoje. Lygų skiltį rasite virš savo suformuotos komandos.
2022-10-04
+10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentuoti gali tik BN+ prenumeratoriai

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.