„Lakers“ gretose nerungtyniavo LeBronas Jamesas, Russellas Westbrookas, Anthony Davisas, Patrickas Beverley, Dennisas Schroderis ir Kendrickas Nunnas

Nuotr.: Scanpix
Nuotr. Scanpix

Trečiąjį kartą paeiliui NBA ikisezoninėse rungtynėse pralaimėjo Los Andželo „Lakers“ krepšininkai. 

Darvino Hamo auklėtiniai Las Vegase 99:114 (27:24, 16:28, 21:36, 35:26) nusileido Minesotos „Timberwolves“ komandai. 

Los Andželo klubas mačui neregistravo savo lyderių. Rungtynes nuo suolo stebėjo LeBronas Jamesas, Russellas Westbrookas, Anthony Davisas, Patrickas Beverley, Dennisas Schroderis ir Kendrickas Nunnas. „Timberwolves“ komandai dėl ligos nepadėjo Karlas-Anthony Townsas. 

Nugalėtojų gretose rezultatyviausi buvo po 13 taškų surinkę Anthony Edwardsas, D'Angelo Russellas ir Jaylenas Nowellas. 

Rudy Gobertas per 17 minučių pelnė 5 taškus (2/4 dvit., 1/2 baud.) ir atkovojo 12 kamuolių. 

„Lakers“ komandoje išsiskyrė Thomasas Bryantas. Centras per 26 minutes pelnė 18 taškų bei sugriebė 7 kamuolius. 

Kalifornijos komandai tai buvo trečiasis pralaimėjimas ikisezoninėse rungtynėse. Prieš tai buvo nusileista Finikso „Suns“ ir Sakramento „Kings“ komandoms. 

Tuo metu Minesotos ekipai tai buvo antrasis mačas ir antroji pergalė. Trečiadienį „Timberwolves“ krepšininkai susitvarkė su Majamio „Heat“.

„Timberwolves“: Anthony Edwardsas (6 atk. kam.), D'Angelo Russellas ir Jaylenas Nowellas po 13, Nathanas Knightas 11, Luka Garza 10. 

„Lakers“: Thomasas Bryantas 18 (7 atk. kam.), Cole'as Swideris 17 (6/6 baud.), Scotty Pippenas 14 (7 rez. perd.), Mattas Ryanas ir Maxas Christie po 11. 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.