Darrunas Hilliardas nežais 3-4 savaites.

Nuotr.: Maccabi Playtika Tel Aviv
Nuotr. Maccabi Playtika Tel Aviv

Vienas Tel Avivo „Maccabi“ naujokų Darrunas Hilliardas patyrė kelio traumą ir dėl to nežais nuo 3 iki 4 savaičių, skelbia žurnalistas Tomeras Givati.

Darrun Hilliard

Darrun  Hilliard
Darrun  Hilliard
MIN: 12.82
PTS: 8 (75%)
REB: 2
AS: 1
ST: 0
BS: 0
TO: 1
GM: 1

29-erių 198 cm ūgio atletas susižeidė Izraelio lygos rungtynėse su Nesė Zionos „Ironi“. Atletas traumą patyrė antrajame kėlinyje, kai kovojo dėl kamuolio.

Eurolygos sezono starte Hilliardas į Kauno „Žalgirio“ krepšį per 12 minučių įmetė 8 taškus, atkovojo 2 kamuolius bei atliko 1 rezultatyvų perdavimą.

Amerikietis praėjusį sezoną žaidė Miuncheno „Bayern“ klube ir buvo rezultatyviausias ekipos žaidėjas, tačiau Eurolygos ketvirtfinalyje su „Barcelona“ patyrė raktikaulio traumą bei daugiau nebežaidė.

Eurolygos sezono tvarkaraštį galite rasti paspaudę čia.

„BasketNews.lt podkastas“:

Komentarai:
Tik sezonas prasidėjo ir jau traumos prasidėjo.Hilliardas turėjo būti tas snaiperis,kuris labai pakeltų komandos tritaškių procentą,tačiau gana ilgam iškrito.Tai komandai teks dabar kažką iš vietinių žaidėjų registruoti daugiau,Živas yra,Pninis sugrįžo į komandą,tai jie laiko turėtų gauti.
2022-10-10
+10
Atsakyti
Nezinantis
tai macabi ar bayern zaidejas?
2022-10-10
Atsakyti
Žalgirio fanas
Kaip nerodo dar prieš pasirašan su Bayern klubu jis buvo Žalgirio akiratyję , tiksliau sakant labai norėjo Žalgiris jo, bet jis pasirinko Bayern klubą.
2022-10-10
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Darrun Hilliard

Darrun  Hilliard
Komanda: Tel Avivo Maccabi
Pozicija: SG
Amžius: 29
Ūgis: 198 cm
Svoris: 93 kg
Gimimo vieta: JAV