Luca Vildoza pasirašė dvejų metų sutartį su Belgrado „Crvena Zvezda“.

Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Lucos Vildozos karjera vėl krypsta į Eurolygą. 27-erių snaiperis pasirašė sutartį su Belgrado „Crvena Zvezda“, oficialiai pranešė klubas.

Susitarimo trukmė – dveji metai.

Tinklalapio BasketNews šaltiniai tvirtino, jog krepšininku rimtai domėjosi Tel Avivo „Maccabi“ ekipa, kurios gretose traumą patyrė Darrunas Hilliardas.

Vildoza į NBA patraukė besibaigiant 2020-2021 m. sezonui, kai Vitorijos „Baskonia“ atiteko išpirka, o žaidėjas pasirašė kontraktą su Niujorko „Knicks“, bet joje taip ir nedebiutavo.

Praėjusio spalio pradžioje „Knicks“ atleido krepšininką, kuriam buvo atlikta kojos operacija. Balandį argentinietis papildė Milvokio „Bucks“ komandą.

Pastarojoje snaiperis sužaidė vos 7 rungtynes, per kurias aikštėje praleido po 2 minutes, pelnė po 0,7 taško ir atliko po 0,6 rezultatyvaus perdavimo.

Antradienį Vildoza dar atstovavo „Bucks“ draugiškame mače su Čikagos „Bulls“.

Gynėjas žaidė 24 minutes, įmetė 6 taškus (0/2 dvit., 2/5 trit.), atkovojo 2 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir blokavo 2 metimus.

Prieš išvykstant į NBA, Vildoza ketverius metus gynė „Baskonia“ garbę. 2020 m. jis tapo ACB čempionu ir finalo MVP.

„Crvena Zvezda“ Eurolygos starte 59:72 pralaimėjo Stambulo „Anadolu Efes“. Ketvirtadienį serbai namuose priims Mariaus Grigonio ir Artūro Gudaičio atstovaujamą Atėnų „Panathinaikos“.

Komentarai:
jus man paaiskinkit kaip ir kada sita raudonskuriu komanda dejo mus i vieta su biudzetu, kontraktais ir zaidejais? mes tikrai tokie neigalus? Z? Alioo?!
2022-10-13
+9
Atsakyti
Labai rimtas pastiprinimas,geras snaiperis,puikiai žaidžia 1×1,pats sau gerai progas susikuria.Ir bus vienas iš Zvezdos lyderių,tokio žaidėjo jiems labai trūko.Turbūt pas jį bus dažniausiai kamuolys ir pliusas dar tas,jog jis taip pat gerai kuria progas komandos draugams.Taip kad labai gerą žaidėją pasiėmė serbai.
2022-10-13
-13
Atsakyti
Donciavas
saltiniai jusu trash
2022-10-13
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.