Ostendės „Telindus“ komanda pasirašė sutartį su vidurio puolėju Nicku Fazekašu.

23-ejų metų 210 cm ūgio krepšininkui tai bus debiutas Europoje. Praėjusiame sezone žaidėjas rungtyniavo NBA, kur vilkėjo Dalaso „Mavericks“ ir Los Andželo „Clippers“ klubų marškinėlius.

2007-2008 metų sezono NBA pirmenybėse vidurio puolėjas sužaidė ketverias rungtynes „Mavericks“ ekipos gretose ir 22 susitikimus „Clippers“ komandoje bei vidutiniškai pelnydavo po 4,1 taško ir atkovodavo po 3,4 kamuolio.

Praėjusiame sezono Fazekašas taip pat spėjo pažaisti ir NBA antrinėje lygoje („D-League“) rungtyniaujančioje „Tulsa 66ers“ ekipoje, kurioje buvo vienas lyderių. Per 28 sužaistas rungtynes vidurio puolėjas vidutiniškai surinkdavo po 19,2 taško ir po krepšiais sugriebdavo po 9,9 kamuolio.
Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.