Į „Real“ rikiuotę sugrįžta Adamas Hanga, vis dar negali žaisti Nigelas Williamsas-Gossas, o Fabienas Causeur dėl traumų turės praleisti artimiausią mačą su „Virtus“.

Nuotr.: Angel Martinez/Euroleague Basketball via Getty Images
Nuotr. Angel Martinez/Euroleague Basketball via Getty Images

Madrido „Real“ vyriausiasis treneris Chusas Mateo suteikė daugiau informacijos apie Fabieno Causeur, Nigelo Williamso-Gosso ir Adamo Hangos traumas.

Artimiausiame ketvirtadienio Eurolygos mače prieš Bolonijos „Virtus“ karališkasis klubas neturės Causeuro, kuris neribotam laikui iškrito iš rikiuotės dėl padų fascito ir diskomforto kitos kojos kelio sausgyslėje.

Causeur žaidė sekmadienio ACB rungtynėse prieš Vitorijos „Baskonia“. Per 4 minutes minutes jis taškų nepelnė.

Mateo taip pat patvirtino, kad į rikiuotę sugrįžta Adamas Hanga, kuris Europos čempionate patyrė kairės kojos šlaunikaulio bicepso traumą.

Tuo metu rankos traumą nuo praėjusio sezono besigydantis Williamsas-Gossas vis dar lieka nuošalyje, bet artėja prie sugrįžimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.