Pasak Jasikevičiaus, Daviesas išvyko į Milaną dėl geresnio finansinio pasiūlymo.

Nuotr.: Aitor Arrizabalaga/Euroleague Basketball via Getty Images
Nuotr. Aitor Arrizabalaga/Euroleague Basketball via Getty Images

Šarūnas Jasikevičius ir „Barca penktadienį namuose susikaus su Ettore Messinos treniruojamu Milano „Emporio Armani“.

Prieš rungtynes ​​tarp dviejų Eurolygos titanų Šaras paaiškino Brandono Davieso, kuris praėjusį tarpsezonį persikėlė iš Katalonijos į Lombardiją, išvykimą.

Kaip teigė lietuvis specialistas, „Barcą“ Daviesas paliko dėl pranašesnio Italijos komandos finansinio pasiūlymo.

„Tai gana lengva paaiškinti. Tai buvo ekonominis dalykas labiau nei bet kas kitas. Negalėjome pateikti tokio pasiūlymo, kokį pateikė Milano klubas. Jis pasirinko savo likimą. Labai stengėmės, kad jis liktų. Mario Fernandezas („Barcos“ sporto direktorius) daug kalbėjosi su juo, aiškinomės klubo situaciją.

Labai norėjome jį išlaikyti, bet tai nebuvo įmanoma. Treniravau jį daug metų tiek čia, tiek „Žalgiryje“ ir linkiu jam kuo didžiausios sėkmės. Tikiuosi, kad Milane jis ir jo šeima bus labai laimingi“, – teigė Šaras.

„Barcelona“ į rungtynes ​​su „Emporio Armani“ atvyksta su keletu praradimų. Treneris Jasikevičius negali naudoti traumuotų Sergi Martinezo, Nikola Mirotičiaus ir Kyle'o Kuričiaus.

„Niko vis dar sveiksta, o Kyle'as pradėjo treniruotis su komanda. Jo laukia medicininiai tyrimai, einame mažais žingsneliais į priekį. Tikimės, kad netrukus abiejų sulauksime“, – teigė Jasikevičius.

Komentarai:
asas
Bobuciu pasakaites..Faktas kad davies nekencia saro trenriravimo ir visomis isgalemis bega nuo jo..net ir su mazesne alga..
2022-10-28
-3
Atsakyti
Nu
visi bega nuo ligoto trenerio,ateina pabuna isitikina ir pabega . kam patiktu eiti i darba kai ant taves pastoviai staugiama ?
2022-10-27
+1
Atsakyti
Problema su Jasikeviciu tai yra puolimas. Jo taktikos yra ant puolimu kai didelis pries maza, tai jis tokius moka, ir protingai lost puolime, breziniai ne problema. Bet kad ta systema turi buti siekiama kiekviena karta, nei metima kokio staigaus issimest bei improvizuojant. Tada tau bus sakes. Ir Satoransky bijo issimest greita tritaski. Kai Panogs darydavo ta pastoviai. Tu taip nelaimesi. Gerai butu kad issigitu Matt Thomas, nes Higgins didziausia tragdija sitoje komandoje. Butu gerai kai laikas ateis kai issivaziuos. Jeigu zaidejiai nezais 1 vs 1, tai nereikia nustebti jei Barsa gaus Final Four. Bet butu gerai kad pavyktu tai padaryti. ismest pora zaideju kita sezona tai butinai reikes. kai kurie nepatempia zaidimio, ypac is gineju grandies. Nieko daugiau ir neprydarysi Saro pozicijoje.
2022-10-27
-9
Atsakyti
Nekaltumo veidrodėlio, jei veidelis kreivas
Bobutei savo, Šarai, papasakok šitą pasakėlę, gal patikės. Pasiėmei Veselį, tada pinigų pradėjo trūkt, o Brendonui susimažint algą pasiūlei, kurią jis turėjo jau du metus, o Milanas davė tą pačią algą ir išėjo.
2022-10-27
-4
Atsakyti
Eržvilko
atsibodo matyt prasigerusi ir nestabilios psichikos treneri nuolat tai ir pabego
2022-10-27
-2
Atsakyti
TDaY
Davieso nesugeba islaikyt, bet nuperka dar didesne kaina rinkoje turin ti Vessely. Logikos nulis Saro pasakyme
2022-10-27
+3
Atsakyti
Realus
general manager?
2022-10-27
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Barselonos FC Barcelona
Milano Emporio Armani
50%
2 vieta
Metimai iš žaidimo
44%
13 vieta
32,50
16 vieta
Atkovoti kamuoliai
34,50
11 vieta
19,25
5 vieta
Rezultatyvūs perdavimai
16,75
9 vieta
5,00
16 vieta
Perimti kamuoliai
6,75
9 vieta

Komandų lyderiai

Nicolas  Laprovittola
11,5 PTS
45% 2P%
43% 3P%
Shavon  Shields
14,7 PTS
55% 2P%
36% 3P%
Nikola  Kalinic
4,5 REB
3,5 DREB
1,0 OREB
Johannes  Voigtmann
6,3 REB
5,0 DREB
1,3 OREB
Tomas  Satoransky
4,8 AS
1,8 TO
24 MIN
Kevin  Pangos
4,0 AS
2,0 TO
28 MIN