Vilniaus „Ryto“ žaidėjai Margiris Normantas ir Martynas Echodas sakė, kad LKL pergalė prieš „Wolves“ suteikė komandai teigiamą postūmį. Krepšininkų teigimu, mače su Atėnų „Peristeri“ vilniečiai mėgins geriau pradėti trečiąjį kėlinį bei sustabdyti agresyvius varžovų gynėjus.

Nuotr.: FIBA
Nuotr.: FIBA
Nuotr.: FIBA
Nuotr.: FIBA
Nuotr.: FIBA
Nuotr.: FIBA
Nuotr.: FIBA
Nuotr.: FIBA
Nuotr.: FIBA
Nuotr.: FIBA

Vilniaus „Rytas“ antradienį namuose mėgins iškovoti pirmąją sezono pergalę FIBA Čempionų lygoje prieš Atėnų „Peristeri“ klubą. Nors laukia svarbios rungtynės, tačiau komandos kapitonas Margiris Normantas ramiai pasitinka artėjantį iššūkį, nes nebėra, kur trauktis.

„Iš tikrųjų buvo dvejopos mintys po pergalės Alytuje, – laimėtą LKL akistatą su „Wolves“ (91:89) prisiminė Normantas. – Iššvaistėme tokį didelį pranašumą, bet iškovojome pergalę, todėl nuotaikos geresnės nei pralaimėjus.

Kalbant apie Čempionų lygą, nebėra, kur trauktis. Faktas, kad buvo sunku. Susirinkome pavakarieniauti ir pasikalbėti. Manau, kad tai – natūralus dalykas. Tas spaudimas po pergalės vietinėje lygoje kažkiek nukrito. Eisime laimėti. Kiek teko matyti iš vaizdo įrašų, jie turi stiprius gynėjus, kurie agresyvūs gynyboje. Reikės kažkaip sustabdyti juos.“

Normantas prisipažino, kad žavisi „Perister“ treneriu Vassiliu Spanouliu, kuris šį darbą pradėjo nuo šio sezono.

„Jis yra vienas iš mano idealų Europos krepšinyje. Smagu, kai legenda atvažiuoja į Vilnių. Reikės kažkaip nustebinti Spanoulį, – su šypsena veide sakė Normantas. – Žaisti prieš mus šioje arenoje niekam nėra lengva. Manau, kad susirinks ištikimiausi fanai ir padės mums laimėti. Papildomos ugnies nebereikia.“

Martynas Echodas prieš antradienio dvikovą taip pat kalbėjo apie paskutinės LKL pergalės svarbą.

„Reikėjo mums labai tos pergalės, kad psichologiškai atsigautume ir suprastume, jog einame teisinga linkme, – aiškino Echodas. – Rungtynės baigėsi ne taip, kaip norėjome. Suprantame, kad galime žaisti geriau, nes trečiuosius kėlinius pradedame prastai. Toks ir būtų akcentas.“

Nors „Rytas“ FIBA Čempionų lygoje startavo dviem nesėkmėmis, tačiau 25-erių vidurio puolėjas mano, kad vilniečiai dar padovanos sirgaliams pergalių.

„Kažkiek spaudimo buvo, bet aš pasitikėjau savimi, komanda bei treneriais, – apie vangoką „Ryto“ startą sakė Echodas. – Esame nauja komanda, todėl mums dar reikia laiko susižaisti. Dar tik sezono pradžia, manau, kad sugrįšime į pergalių kelią.“

„Ryto“ ir „Peristeri“ mačo pradžia – antradienį 19.30 val.

Komentarai:
Humunus
Kaip kapitonas, neužtikrintai kalba. Toks jausmas, kad pats netiki tuo ką kalba.
2022-11-01
-3
Atsakyti
Anonimas
na eilini karta jūsu treneriukas gatavas nuvyks y rungtynes tai ir legenda nustebs
2022-11-01
-1
Atsakyti
abcdef
As jau isivaizduoju kaip juos nunes tie Peristeri atvaziave :DDD
2022-11-01
+6
Atsakyti
:)
Tas pasakymas reikes kazkaip nustebint skamba taip nedrasiai. Mazdaug nustebint gales ir vel tradicisku nevykelisku treciu keliniu.
2022-11-01
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.