Čekijos krepšinio čempionato septintojo turo rungtynėse trečiadienį Pardubicės „BK Synthesia“ komanda, kuriai atstovauja trys lietuviai, namuose 105:75 sutriuškino „BC Kolin“ ekipą su Andriumi Lepinaičiu ir šventė pirmąją pergalę.

Nugalėtojams Virginijus Sirvydis per 26 minutes surinko 22 taškus (2/2 dvitaškių, 5/6 tritaškių, 3/4 baudų), atkovojo ir perėmė po 3 kamuolius ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą.

Tomas Gaidamavičius per aikštėje praleistas 18 minučių įmetė 6 taškus (2/2 dvitaškių, 0/3 tritaškių, 2/3 baudų), atkovojo 2 ir perėmė 4 kamuolius bei atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Mantas Niparavičius per 17 min. pelnė 1 tašką (0/2 dvitaškių, 0/1 tritaškių, 1/2 baudų), po krepšiais sugriebė 5 kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Kolino ekipai Lepinaitis per 24 minutes įmetė 13 taškų (2/3 dvitaškių, 3/6 tritaškių), perėmė 1 kamuolį ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą.

„BK Synthesia“ (1 pergalė/6 pralaimėjimai) komanda iš dešimtosios vietos pakilo į aštuntąją, o „BC Kolin“ (1/5) krepšininkai žengia dešimti. Čempionate, kuriame dalyvauja 11 klubų, pirmauja šešias pergales iš septynių galimų iškovojusi Novy Jičino „Geofin“ komanda.
Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.