Nėra aišku, kada į aikštę sugrįš nugaros skausmus rungtynėse su Stambulo „Fenerbahče“ pajutęs Marius Grigonis. Kitas PAO žaidėjas Panagiotis Kalaitzakis taip pat turi problemų su nugara, tikslesnė informacija dėl graiko paaiškės padarius tyrimus.

Nuotr.: Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images
Nuotr. Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Atėnų „Panathinaikos“ priversta verstis be dviejų gynėjų. Graikijos klubas dėl nugaros skausmų neribotam laikui prarado Marių Grigonį ir Panagiotį Kalaitzakį

Marius Grigonis

Marius  Grigonis
Marius  Grigonis
MIN: 19.13
PTS: 9.25 (48.72%)
REB: 1.63
AS: 1.5
ST: 0.38
BS: 0
TO: 1.63
GM: 8

Lietuvis skausmus pajuto Eurolygos aštuntojo turo rungtynėse su Stambulo „Fenerbahče“. 28-erių kaunietis sužaidęs 5 minutes paliko aikštę ir daugiau ant parketo nepasirodė.

Grigonis dėl šios priežasties nebuvo registruotas ir pergalingai pasibaigusiame Graikijos lygos mače su Kardicos ASK, kuris vyko sekmadienį. 

Kada krepšininkas galės sugrįžti į aikštę nėra žinoma, praneša Graikijos tinklalapis SDNA.

Lietuvis šiame Eurolygos sezone vidutiniškai pelno po 9,3 taško, atkovoja po 1,6 kamuolio, atlieka po 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 5,3 naudingumo balo.

Tiesa, Grigonis nėra vienintelis nugaros skausmus jaučiantis žaidėjas PAO ekipoje, dėl tos pačios priežasties kenčia ir buvęs Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ žaidėjas Panagiotis Kalaitzakis. 

Graikas diskomfortą nugaros srityje pajautė rinktinių lango metu, rungtynėse su Belgija. Grįžęs į klubą krepšininkas nusprendė tai ignoruoti ir žaisti per skausmą. 

Kalaitzakis sekmadienį vykusiame Graikijos lygos susitikime su ASK klubu rungtyniavo 18 minučių, per kurias pelnė 6 taškus, atkovojo 4 kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus. 

Rungtynių metu 23-ejų gynėjui skausmai sustiprėjo. PAO žaidėjui pirmadienį bus atliekami tyrimai, po kurių turėtų paaiškėti tikslesnė informacija, kiek laiko komandai padėti negalės krepšininkas.

Kalaitzakis Eurolygoje fiksuoja 2,4 taško, 1,4 atkovoto kamuolio, 0,4 rezultatyvaus perdavimo ir 2,5 naudingumo balo vidurkius.

Komentarai:
nu va
2022-11-21
-1
Atsakyti
eurai kapsi kapsi
2022-11-21
+1
Atsakyti
Anonimas
jei zalgiris pernai turejo strelieka, tai siemet pao turi grigoni, abu pirkti kaip pagrindiniai sg, gauna dideles algas, visiskai nepateisina lukesciu ir nuolat traumuojasi :)
2022-11-21
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Panagiotis Kalaitzakis

Panagiotis  Kalaitzakis
Komanda: Atėnų Panathinaikos
Pozicija: SG, SF
Amžius: 23
Ūgis: 200 cm
Svoris: 92 kg
Gimimo vieta: Kreta, Graikija