Paulius Petrilevičius iš Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ keliasi į Lenkijos lygoje rungtyniaujančią Bydgoščiaus „Astoria“ komandą. 

Nuotr.: LKL
Nuotr. LKL

Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ prarado kapitoną. 

Paulius Petrilevičius

Paulius  Petrilevičius
Paulius  Petrilevičius
MIN: 28.2
PTS: 14 (67.27%)
REB: 5.38
AS: 2.5
ST: 0.38
BS: 0.63
TO: 2.88
GM: 8

Paulius Petrilevičius pasinaudojo sutartyje numatyta galimybe ir sulaukęs kitos komandos pasiūlymo nutraukė sutartį, praneša klubas. 

Lenkijos žurnalistas Karolas Wasiekas praneša, kad Petrilevičius papildys Lenkijos lygoje rungtyniaujantį Bydgoščiaus „Astoria“ klubą, kuris per 9 turus yra iškovojęs vos vieną pergalę ir dalijasi 15-16 vietomis. 

Petrilevičius šiame „Betsafe-LKL“ sezone vidutiniškai rinkdavo po 14 taškų, 5,4 atkovoto kamuolio, 2,5 rezultatyvaus perdavimo ir 16,3 naudingumo balo. Aukštaūgis buvo rezultatyviausias ir naudingiausias ekipos žaidėjas.

KMT turnyre krepšininko vidurkiai siekė 9,3 taško, 4,8 atkovoto kamuolio, 2,3 rezultatyvaus perdavimo bei 12 naudingumo balų.

Komentarai:
Anonimas
kas is tos naujos klubo vizijos su perspektyviais jaunais zaidejais ir ju ugdymu, jei sudarinejami tokie kontraktai ir lenku lygos autsaideris gali pasiimt tavo naudingiausia zaideja. belieka tiketis kad zaidimas visiskai nesugrius ir ras adekvacia pamaina.
2022-12-02
-1
Atsakyti
Super
komandos manageris Jonas tokius kontraktus pasirasinedamas
2022-12-02
-2
Atsakyti
Lenkija
🤔 Idomu ar Petrilevicius kazka pagerins del geresniu poziciju cia jau manau daugiau del pinigu negu kad klubas Lenku paskutiniai dalinas vietas
2022-12-02
+1
Atsakyti
Galvojau, kad Maciulis sustabdys tas nesamones, bet vel tik atsiranda galimybe nebuti dugne ir Nevezis parduoda naudingiausia zaideja. Uz menesio Zvagura Estai perpirks, Davison- Moldova, Valinskas i Gruzija. Gale metu vel su Prienais del priespaskutines vietos kaposis.
2022-12-01
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Paulius Petrilevičius

Paulius  Petrilevičius
Komanda: Kėdainių Nevėžis-Optibet
Pozicija: PF, SF
Amžius: 31
Ūgis: 200 cm
Svoris: 96 kg
Gimimo vieta: Kėdainiai, Lietuva