Draymondas Greenas buvo nubaustas lygos 25 tūkst. JAV dolerių bauda už nepagarbų bendravimą su fanu, tačiau pats sirgalius nesutiko su tokia bauda ir pasiūlė paaukoti tokią pačią sumą Greeno mėgstamam labdaros fondui.

Nuotr.: USA TODAY Sports-Scanpix
Nuotr. USA TODAY Sports-Scanpix

Praėjusio antradienio mačo metu „Golden State Warriors“ puolėjas Draymondas Greenas įsivėlė į karštą pokalbį su šalia aikštės sėdinčiu Dalaso „Mavericks“ gerbėju.

Šį sezoną metami tritaškiai

38%
16,7
Pataiko: 16,7
Taiklumas: 38,2%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 25
Blogiausias pasiekimas: 10
Daugiausia pataiko: Stephen Curry

Ketvirtadienį NBA paskelbė, kad Greenas buvo nubaustas 25 tūkst. JAV dolerių bauda už necenzūrinių kalbų nukreipimą gerbėjo adresu.

Tuo metu gerbėjas Alykhanas Rehmatullah sakė, kad bauda tokia neturėtų būti ir kad jiedu tiesiog linksminosi.

Rehmatullah pasiūlė Greenui skirtą 25 tūkst. JAV dolerių baudą prilyginti tokiai pačiai sumai ir paaukoti krepšininko mėgstamam labdaros fondui arba pačios lygos „NBA Cares“ programai.

Rehmatullah penktadienio vakarą ESPN sakė, kad nesutinka su bauda, nes neįsižeidė dėl Greeno pasisakymų.

„Dėl to galime įvertinti situaciją, padaryti ką nors gero, paaukoti, – sakė Rehmatullah. – Padarykite tai labdaringu dalyku“

Pasakodamas apie Rehmatullah pažadą, Greenas ESPN sakė manantis, kad tai šaunus gestas.

Greenas penktadienį nesusisiekė su Rehmatullah, bet pasakė, kad planuoja tai padaryti.

„Pinigai turėtų kažkur nukeliauti, – sakė jis apie Rehmatullah pasiūlymą sumokėti jam skirtą baudą. – Tai turėtų padėti kažkieno vaikui.“

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.