Jordanas Loydas mače su Madrido „Real“ atsitrenkė į Guerschono Yabuseles alkūnę. Amerikietis iš karto krito ant parketo ir susiėmė už nosies, iš kurios bėgo kraujas, aikštelę jis paliko ant neštuvų ir su deguonies kauke.

Nuotr.:

Ketvirtadienio vakarą „Monaco“ iškovojo dramatišką pergalę, tačiau šios komandos fanams nuotaiką aptemdė Jordano Loydo trauma. 

Likus 7 sekundėms iki ketvirtojo kėlinio pabaigos Loydas bėgo kovoti dėl kamuolio, tačiau atsitrenkė į Guerschono Yabuseles alkūnę ir nugriuvo ant parketo, amerikiečiui iš nosies pasipylė kraujas. 

Krepšininkas ant parketo praleido kelias minutes, o galiausiai aikštelę paliko nešamas ant neštuvų.

Pats Loydas savo asmeninėje socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje po rungtynių dėkojo už palaikymą bei teigė, kad jam viskas yra gerai. 

„Labai noriu visiems padėkoti už gražius palinkėjimus, rūpestį ir maldas. Aš laikausi gerai. Visiems žmonėms Madride, kurie atlieka nuostabų darbą rūpindamiesi ir prižiūrėdami mane – atskiras ačiū“, – rašė krepšininkas.

Tai antra savaitė iš eilės, kai Monako ekipos žaidėjas iš aikštelės Eurolygoje išgabenamas ant neštuvų. 

Praėjusią savaitę tokioje pačioje situacijoje buvo atsidūręs ir Johnas Brownas, kuris sugėrė smūgį į šonkaulius, tačiau tą kartą amerikietis rimtos traumos išvengė ir vakar žaidė prieš „Real“.

Iki traumos Loydas žaidė puikias rungtynes. Amerikietis per 27 minutes buvo surinkęs 19 taškų (6/7 dvit., 2/6 trit., 1/2 baud.), 4 atkovotus kamuolius, 4 rezultatyvius perdavimus ir 25 naudingumo balus. 

Po dramatiškos kovos susitikimą galiausiai 95:94 laimėjo „Monaco“.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.