Bolonijos „Virtus“ treneris Sergio Scariolo po pralaimėtų rungtynių prieš Pirėjo „Olympiakos“ negalėjo įvardinti geresnio Europoje žaidžiančio puolėjo nei Saša Vezenkovas.

Nuotr.: D. Lukšta
Nuotr. D. Lukšta

Pirėjo „Olympiakos“ puolėjas Saša Vezenkovas pergalingame mače su Bolonijos „Virtus“ surengė dar vieną puikų pasirodymą, kuriuo žavėjosi ir varžovų treneris Sergio Scariolo.

Aleksandr Vezenkov

Aleksandr  Vezenkov
Aleksandr  Vezenkov
MIN: 29.98
PTS: 19.83 (63.87%)
REB: 7.58
AS: 2.08
ST: 1.33
BS: 0.17
TO: 1.42
GM: 12

Eurolygos lapkričio MVP apdovanojimą prieš rungtynes atsiėmęs Vezenkovas į „Virtus“ krepšį sumetė 19 taškų. Jis per 15 minučių taip pat pridėjo 2 atkovotus kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą bei buvo pripažintas geriausiu rungtynių žaidėju.

Po skaudžiai pralaimėtų rungtynių (71:117) „Virtus“ treneris Scariolo negailėjo gerų žodžių Bulgarijos aukštaūgiui.

„Manau, kad šiuo metu jis – numeris vienas puolėjas Europoje, – Bulgarijos dienraščiui BTA sakė „Virtus“ strategas. – Visi žinome, koks šis turnyras yra sudėtingas. Negaliu įvardinti geresnio jo pozicijos žaidėjo visoje Europoje.

Kaip varžovas galiu pasakyti, kad prieš jį sunku žaisti. Kaip krepšinio gerbėjas – smagu matyti, kaip jis rungtyniauja.“

„Tai – vienas iš tų vakarų, kai viskas įkrito, – užfiksuotus Pirėjo ekipos rekordus komentavo Vezenkovas. – Manau, kad puikiai atrodėme ne tik puolime, bet ir gynyboje. Nuo pat pirmosios minutės žaidėme fiziškai. Džiaugiuosi šia pergale, bet turime apie ją pamiršti, nes antradienį žaisime su viena geriausių komandų lygoje.“

Kitą savaitę „Olympiakos“ namuose priims Stambulo „Fenerbahče“.

Pirėjo ekipa šiuo metu turi 8 pergales ir 4 pralaimėjimus bei dalinasi 3-5 su Madrido „Real“ ir „Barcelona“.

Komentarai:
Humunus
Nepritariu. Birutis geresnis.
2022-12-11
-2
Atsakyti
Wua
ne apie tokius Forward sneka 😭 Birutis ten is Mega pozicijos losia, net pats nesupranta jis centras ar įžaidėjas, aikštelėje vis bando suprasti nugara zaisdamas 🤣
2022-12-12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

38%
10,0
Pataiko: 10,0
Taiklumas: 38,2%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 18
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Aleksandr Vezenkov