Prienų „Labas GAS“ 63:81 nusileido „Šiauliams“, o po pralaimėjimo Prienų ekipos vyr. treneris pasigedo fiziškumo bei atskleidė, kad Brandonui Brownui yra ieškoma nauja komanda.

Nuotr.: BC Prienai
Nuotr. BC Prienai

Pirmadienio vakarą Prienų „Labas GAS“ 63:81 nusileido „Šiaulių“ ekipai bei patyrė 12-ąją nesėkmę iš tiek pat galimų. Po rungtynių prieniškių vyr. treneris Marius Kiltinavičius kaip pagrindinę pralaimėjimo priežastį išskyrė fiziškumo trūkumą. 

„Daug kas nepavyko, labiausiai – atstovėti fizinės kovos. Kovą dėl atšokusių kamuolių pralaimėjome 25:49, nusiėmus dvigubai mažiau kamuolių labai sunku tikėtis pergalės. Tiek pirmoje, tiek antroje pusėje mums beveik viską vertė iš po krepšio. Išėjome miegodami ir neatstovėjome kontakto“, – aiškino Kiltinavičius.

– Trečiajame kėlinyje pradėjote žaisti mažu penketu, ar tokiu sprendimu stengėtės pagyvinti puolimą?
– Bandėme pagyvinti tiek puolimą, tiek gynybą, tačiau nesigavo nei tas, nei tas. Norisi, kad galėtume būti mobilesni gynyboje, tačiau šiandien dienai to dar nėra. Reikia laiko ir Taurui Jogėlai atsigauti po traumos.

– Be minėto Jogėlos taip pat debiutavo ir Jamilas Wilsonas su Kyanu Andersonu, kokį įspūdį palieka šie žaidėjai?
– Man jie palieka gerą įspūdį, protingi žaidėjai, akivaizdu, kad dar trūksta. Jie turėjo tik po dvi treniruotes, tad sunku kažką pasakyti, bet per tą laiką, kiek turėjome kartu, manau, kad jų rodomas rezultatas yra neblogas.

– Klubas pranešė, kad permainos yra baigtos, tačiau šiandien nebuvo registruotas Justinas Jogminas ir Brandonas Brownas, kokia yra jų situacija?
– Jogminas yra apsirgęs, o Brandonui yra ieškoma nauja komanda.

 

 

 

Komentarai:
yra tik keli tikri dalykai
1. rasija - mat' urodov 2. rusai buvo laikomi zmonemis iki 2022 metu vasario menesio 3. kai maskva atrodys kaip Mariupolis, tada galbut rusai taps zmonemis (nors siaip tai be sansu, greiciau jau bezdzione taps zmogumi nei rusas) 4. jeigu rusai save gerbia, tai privalo sugriauti maskva bei vieni kitus iszudyti. 5. serbai ne rusai, serbai zmones
2022-12-13
+2
Atsakyti
Anonimas
Kai zaidejai zaidzia uz lekste sriubos tai toks ir rezultatas...
2022-12-12
+7
Atsakyti
Anonimas
tai jei zaidi kaip uz lekste sriubos ir reiskias tiek tau uztenka, tai taip ir zaidzia, pasirasydami zino koks atlygis ju laukia. Tegul irodo zaidejai, kad daugiau verti
2022-12-13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.