Riešo traumą Ispanijos Supertaurės finale patyręs Rudy Fernandezas gali sugrįžti mače su Vilerbano ASVEL.

Nuotr.: ZUMAPRESS.com-Scanpix
Nuotr. ZUMAPRESS.com-Scanpix

Rudy Fernandezas rugsėjį vykusiame Ispanijos Supertaurės finale su „Barcelona“ patyrė riešo traumą ir nerungtyniavo nuo to laiko. Veterano sugrįžimas gali įvykti jau artimiausiose Madrido „Real“ rungtynėse su Vilerbano ASVEL. Apie tai pranešė „Real“ vyr. treneris Chusas Mateo.  

Rudy Fernandez

Rudy  Fernandez
Komanda: Madrido Real
Pozicija: SG, SF
Amžius: 37
Ūgis: 196 cm
Svoris: 84 kg
Gimimo vieta: Maljorka, Ispanija

Fernandezas finale po prasiveržimo skaudžiai nusileido ant parketo ir iš karto susigriebė už riešo. Ispanas paliko aikštelę ir į ją nebegrįžo.

Po kelių dienų Madrido klubas paskelbė, kad 37-erių krepšininkui prireiks operacijos ir jis negalės rungtyniauti visą spalio mėnesį. Visgi laukimas užsitęsė. 

Traumos epizodas:

Fernandezas rudenį kartu su Ispanijos rinktine iškovojo Europos čempionato aukso medalius.

Veteranas per aštuonerias rungtynes EČ vidutiniškai žaidė po 17 minučių, įmetė po 7,6 taško, atkovojo po 2,3 kamuolio ir atliko po 1,5 rezultatyvaus perdavimo. Pataikymas iš toli siekė 43,2 proc.

Fernandezas tarpsezoniu pratęsė sutartį su „Real“ dar metams. Jis karališkajam klubui priklauso nuo 2012 metų.

„Real“ Eurolygoje yra iškovojusi 9 pergales bei patyrusi 5 nesėkmes bei dalijasi 4-6 vietomis. Karališkas klubas penktadienį namuose priims ASVEL ekipą, rungtynių pradžia – 22 val.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.