Willy Hernangomezas žavisi Jonu Valančiūnu tiek aikštėje, tiek už jos ribų.

Nuotr.: USA TODAY Sports-Scanpix, Jonathan Bachman/Getty Images
Nuotr. USA TODAY Sports-Scanpix, Jonathan Bachman/Getty Images

Europos čempionu rudenį su Ispanijos rinktine tapęs Willy Hernangomezas Naujojo Orleano „Pelicans“ klube dalinasi žaidimo laiką su Jonu Valančiūnu. Ispanas neslepia savo susižavėjimo komandos draugu.

Šį sezoną pelnomi taškai

49%
117,6
Pelno taškų: 117,6
Taiklumas: 48,5%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 130
Blogiausias pasiekimas: 95
Daugiausia pelno: Zion Williamson

„Pelicans“ praėjusią naktį nutraukė keturių pralaimėjimų seriją įveikdama San Antonijaus „Spurs“, o JV nugalėtojams surinko 16 taškų ir 10 atkovotų kamuolių. Po šio mačo Hernangomezas gyrė lietuvį.

„Esu be galo laimingas dėl JV. Jis yra mano geriausias draugas komandoje, nuostabi asmenybė, – sakė Hernangomezas. – Jis man padeda aikštėje ir šalia jos. Padeda tapti geresniu. Jis yra vienas geriausių NBA centrų.

Ir taip pat jis turi didelę širdį. Jonas nori, kad visi aplink jį būtų geresni. Taigi esu super patenkintas dėl JV pasirodymo praėjusiose rungtynėse, šiąnakt jis vėl dominavo. Esu super laimingas prie JV. Tiesiog jį myliu.“

Europos čempionato MVP statistika NBA šį sezoną siekia 5,6 taško ir 3,5 atkovoto kamuolio.

Tuo metu Valančiūnas fiksuoja 13,7 taško ir 9,3 atkovoto kamuolio skaičius.

Komentarai:
ir kas ? nei nba laimės, nei surinktinę pirmos vietos , geriausias pat sau😁😁
2022-12-23
-16
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.