Nikola Jovičius dėl stresinės apatinės nugaros dalies reakcijos nerungtyniaus mažiausiai mėnesį. 

Nuotr.: USA TODAY Sports - Scanpix
Nuotr. USA TODAY Sports - Scanpix

Debiutinį sezoną Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) žaidžiantis Nikola Jovičius kuriam laikui iškris iš Majamio „Heat“ rikiuotės. 

Nikola Jovic

Nikola  Jovic
Nikola  Jovic
MIN: 13.63
PTS: 5.47 (52.27%)
REB: 2.07
AS: 0.67
ST: 0.47
BS: 0.13
TO: 0.67
GM: 15

„Rookie Wire“ žurnalistas Cody Tayloras skelbia, kad dėl stresinės apatinės nugaros dalies reakcijos be krepšinio bus priverstas praleisti mažiausiai mėnesiui, po kurio 208 cm ūgio krepšininkui bus atlikti pakartotiniai tyrimai. 

Pasak Tayloro, 19-metis serbas skausmus jautė viso sezono metu, o jie suagresyvėjo sekmadienį vykusių G lygos rungtynių su Ontarijo „Clippers“ metu. Jovičius jose per 25 minutes pelnė 4 taškus, atkovojo 3 kamuolius ir atliko rezultatyvų perdavimą. 

27-asis NBA naujokų biržos šaukimas pirmadienį sugrįžo į Majamį, kuriame jam buvo atlikti tyrimai. Klubas naujoko sugrįžimo į aikštę neskubins. 

Serbas šiame sezone ant NBA parketo žengė 15-oje susitikimų ir per vidutiniškai 13 minučių fiksavo 5,5 taško ir 2,1 atkovoto kamuolio statistiką. 

„Heat“ ekipa yra iškovojusi 20 pergalių ir patyrusi 18 nesėkmių bei Rytų konferencijoje dalijasi 7-8 vietomis.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.