Nacionalinėje moterų krepšinio asociacijoje (WNBA) rungtyniaujanti Šarlotės „Sting“ ekipa naujuoju treneriu patvirtino vieną žemiausių visų laikų NBA krepšininkų Tyrone'ą „Muggsy“ Boguesą.

„Muggsy į mūsų komandą atneša krepšinio išmanymą bei patirtį, be to, jis yra labai atsidavęs Šarlotės bendruomenei. Geri treneriai privalo būti lyderiai ir turėti kalbos dovaną, o Muggsy turi abi šias savybes“, – pristatydama naująją trenerį sakė Šarlotės komandos generalinė vadybininkė Trudi Lacey.

T.Boguesas taps šeštuoju „Sting“ treneriu per komandos istoriją. Su Šarlote jį sieja nemažas karjeros NBA etapas. Iš 14 sezonų, praleistų stipriausioje krepšinio lygoje, 160 cm ūgio įžaidėjas beveik dešimtmetį praleido Šarlotės „Hornets“ klube.

„Aš labai myliu tiek krepšinį, tiek Šarlotės bendruomenę ir labai laukiu darbo su žaidėjomis pradžios. Tikiuosi, kad gerbėjai palaikys mus žengiant šį žingsnį į ateitį“, – kalbėjo naujasis „Sting“ treneris.

Šį sezoną „Sting“ yra blogiausia WNBA komanda. Po 24 rungtynių ji iškovojo vos 3 pergales ir Rytų konferencijoje žengia paskutinė. Klubo vadovai tikisi, kad su naujo trenerio atėjimu prasidės komandos atgimimas.

NBA lygoje įsitvirtinęs 160 cm ūgio krepšininkas 1993-94 metų sezone vidutiniškai pelnydavo 10,8 taško ir atlikdavo 10,1 rezultatyvaus perdavimo. Per visą 14 metų karjerą jis vidutiniškai pelnydavo 7,7 taško, atlikdavo 7,6 rezultatyvaus perdavimo ir perimdavo 1,54 kamuolio.

Komentarai:
pamenu dar NBA live 2001 zaidime jis buvo :] toks.. mazas :}
2005-08-04
-4
Atsakyti
Kazkada sitas mazylis nupute Patricka Ewing'a:)
2005-08-04
-3
Atsakyti
Pažiūrėkit "Kosminį krepšinį"
2005-08-04
-1
Atsakyti
Jo čia būtų tikrai įdomu pamatyti kaip toks mažiukas žaidė :)
2005-08-04
+4
Atsakyti
mane labai domina kaip jis zaide, noretusi pamatyti
2005-08-04
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.