Atėnų „Panathinaikos“ vyr. treneris Dejanas Radonjičius teigė, kad komanda kitą savaitę turėtų pristatyti naują komandos pirkinį.

Nuotr.: Vangelis Stolis
Nuotr. Vangelis Stolis

Traumų kamuojama Atėnų „Panathinaikos“ Graikijos lygoje 86:84 dramatiškai palaužė „Lavrijaus Megabolt“ krepšininkus ir iškovojo 11-ą pergalę per 13 mačų vietinėse pirmenybėse.

Tačiau Eurolygoje Atėnų komandai viskas kur kas sudėtingiau – jie laimėjo vos sykį per pastarąsias aštuonerias rungtynes. „Panathinaikos“ vyr. treneris Dejanas Radonjičius po pergalės Graikijos čempionate paskelbė, kad komandą greitu metu gali papildyti dar vienas žaidėjas.

„Tikiuosi, kad turėsime daugiau žaidėjų rikiuotėje, – teigė Radonjičius. – Ne tik treniruotėse, bet ir artėjančiame mače su Kauno „Žalgiriu“.

Be to, mes suradome naują žaidėją. Viliuosi, jog su juo sutartį pasirašysime jau kitą savaitę“.

„Mūsų tvarkaraštis – sudėtingas, – pridūrė jis. – Praėjusį ketvirtadienį žaidėme rungtynes su Bolonijos „Virtus“, todėl sunku rungtyniauti su maža rotacija, kurią turime dabar.“

Atėnų komandai atstovaujantis Artūras Gudaitis pastarosiose rungtynėse per 17 minučių pelnė 6 taškus, atkovojo kamuolį ir atliko rezultatyvų perdavimą.

Laimėtame mače su „Lavrijaus Megabolt“ Radonjičius vertėsi be traumuotų Nate'o Wolterso, Lefterio Mantzouko, Lefterio Bochoridio, Mariaus Grigonio bei į Eurolygos jaunimo atrankos turnyrą išvykusių Alexo Samodurovo ir Neoklio Avdalo.

PAO su 11 pergalių ir 2 nesėkmėmis Graikijoje žengia antri, o Eurolygoje su 7 laimėjimais ir 13 pralaimėjimų 15-16 vietas dalinasi su Vilerbano ASVEL.

Atėnų komanda artėjantį ketvirtadienį namuose mes iššūkį „Žalgiriui“.

Komentarai:
Grigonis nera traumuotas, o isregistruotas is Graikijos cempionato. Isregistravo, kai nusipirko Bacon. Atgal priregiatruot negali, nes pasiektas legionieriu limitas ir Andrews nesutinka pasirasyt ant isregistravimo, kad atlaisvint vieta rotacijoje.
2023-01-23
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

47%
18,1
Pataiko: 18,1
Taiklumas: 47,3%
Vieta lygoje: 15
Geriausias pasiekimas: 27
Blogiausias pasiekimas: 12
Daugiausia pataiko: Dwayne Bacon