Kinijos krepšinio asociacija paskelbė nuobaudas krepšininkams, kurie sukėlė muštynes per Borislavo Stankovičiaus taurės turnyrą. Keturi žaidėjai turės sumokėti pinigines baudas.

Yi Jianlianui, Mo Ke, Li Nanui bei Tangui Zhengdongui buvo skirti rimti įspėjimai. Be to, kiekvienas jų, kaip ir A Dijiangas bei Xue Yunfey, turės sumokėti po 20 tūkst. juanių (apie 7 tūkst. litų).

Liepos 30 dieną vykusi dvikova tarp Kinijos ir Puerto Riko rinktinių buvo nutraukta likus pusantros minutės iki mačo pabaigos ir kinams pirmaujant 91:80.

Y.Jinlianas trenkė puertorikiečiui Manueliui Narvaezui į veidą. Prieš tai Puerto Riko atstovas grubia pražanga sustabdė kiną, kuriam iš nosies pasipylė kraujas.

Į muštynes įsitraukus abiejų atsarginių žaidėjų suolelių krepšininkams, rungtynės buvo nutrauktos.

Komentarai:
na jau taip buvo smagu paziureti
2005-08-04
-3
Atsakyti
va cia tai grazu, tikras cirkas
2005-08-04
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.