Trečius metus Šarūno Jasikevičiaus treniruojamoje „Barcelonoje“ rungtyniaujantis Cory Higginsas teigia, kad tarp jo ir lietuvio – puikūs santykiai. Amerikietis atskleidė, kad visada gali nueiti ir pasišnekėti su Šaru apie krepšinį.

Nuotr.: ZUMAPRESS.com - Scanpix
Nuotr. ZUMAPRESS.com - Scanpix

Šarūnas Jasikevičius 2020-aisiais perėmė „Barcelonos“ ekipos vairą. Dabar lietuvis įpusėjo trečiąjį sezoną Katalonijoje kaip vyr. treneris, o kartu su kauniečiu visą šį laiką Ispanijos klube kartu išbuvo keturi krepšininkai: Nikola Mirotičius, Kyle'as Kuričius, Alexas Abrinesas ir Cory Higginsas

Būtent pastarasis BasketNews tinklalaidėje „BasketNews Talks“ papasakojo apie savo santykius su lietuviu. Dešimtąjį sezoną Europoje žaidžiantis 33-ejų amerikietis atskleidė, kad strategui iš Lietuvos jaučia pagarbą. 

„Manau, kad turime puikų darbinį santykį, aš jį labai gerbiu ir jaučiu, kad jis mane gerbia taip pat, už tai, ką esu pasiekęs per karjerą, ir ką duodu aikštėje, – aiškino vienas iš „Barcos“ vedlių. – Palyginus su pirmais metais kartu, dabar galiu nueiti ir su juo pasišnekėti apie tai, kaip suprantame dalykus aikštėje. Turime tikrai nuostabų darbinį santykį.“ 

Du kartus Eurolygos čempionu tapęs Higginsas įsitikinęs – geresni ir atviresni santykiai ateina su laiku. 

„Visada galėdavau su juo pasišnekėti, tiesiog dabar, kaip ir normaliuose santykiuose, pradedame suprasti, ko galime tikėtis, ir ką galime duoti vienas kitam. Suprantu, ko jis reikalauja iš komandos, o jis žino, ką gali gauti iš manęs“, – aiškino gynėjas.

Higginsas su Jasikevičiumi du kartus tapo Ispanijos taurės nugalėtojais, kartą laimėjo Ispanijos čempionatą ir du kartus pasiekė Eurolygos finalo ketvertą, kuriose pasidabino sidabro ir bronzos medaliais. 

Šį sezoną „Barcelona“ po 20 turų Eurolygoje yra pasiekusi 13 pergalių bei dalijasi 1-4 vietomis.

Visa „BasketNews Talks“ tinklalaidė: 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

56%
18,6
Pataiko: 18,6
Taiklumas: 55,6%
Vieta lygoje: 12
Geriausias pasiekimas: 27
Blogiausias pasiekimas: 11
Daugiausia pataiko: Jan Vesely