Nenadas Čanakas po pralaimėjimo Prienų „Labas GAS“ ekipai teigė, kad tai buvo gėdingiausias jo momentas šiame sezone, o galbūt ir per visus penkerius metus dirbant Lietuvoje.

Nuotr.: Erikas Ovčarenko/BNS
Nuotr. Erikas Ovčarenko/BNS

Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ šeštadienio vakarą Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) patyrė pralaimėjimą prieš Prienų „Labas GAS“ ekipą. Prieniškiams tai buvo pirmoji pergalė šiame sezone, o rungtynes rūbinėje baigęs Nenadas Čanakas po mačo teigė, kad tai buvo gėdingiausias jo momentas šiame sezone. 

„Sveikinimai Prienams su jų pirmąja pergale, jie to nusipelnė, žaidė daug geriau už mus. Rungtynės mums buvo gėdingos, tiek man, tiek žaidėjams ir neturime priežasčių tai slėpti. Tikrai didžiausia gėda šiame sezone, gal ir per visus penkerius mano metus čia“, – aiškino serbas. 

Panevėžiečių strategas ketvirtajame kėlinyje, po dviejų techninių pražangų, buvo išvarytas iš aikštės. „Labas GAS“ pirmąją pergalę iškovojo po 16 pralaimėtų mačų iš eilės.

– Kas šiandien nepavyko? 
– Blogai buvo viskas. Neatėjome į rungtynes, buvome nesusitelkę. Atrodė, kad mano žaidėjams viskas buvo svarbiau už krepšinį. Varžovai buvo ženkliai geresni. Atsiprašau, bet nežinau, ką pasakyti, tragiškos rungtynės.

– Buvote išvarytas iš rungtynių, ką galite pasakyti apie tai? 
– Nenoriu kalbėti apie teisėjus. Turiu savo nuomonę, bet jei ją pasakysiu – liksiu nubaustas. Tačiau jie tikrai nėra priežastis, dėl kurios pralaimėjome.

– Kodėl Benas Griciūnas aikštėje praleido tik 4 minutes?
– Turime tris aukštaūgius, antroje pusėje niekas nesigavo, tad pabandžiau žemą penketą be aukštaūgių. Galima sakyti, kad tai buvo desperatiškas mano ėjimas.

Komentarai:
marozinti baigiantis varzyboms sokant ant teiseju yra didziausia geda, bet cia jau tendencija, praeitamet skeryciojosi, dabar vel, serbu mentalitetas lenda i virsu
2023-01-29
-5
Atsakyti
O ne pernai, kai Jeepe išvarė, buvo didžiausia gėda?
2023-01-29
-8
Atsakyti
Manau bendrai turėjo omeny :) Išvarymas treneriui, o dar tokiam ramiam, tikrai ne kasdienis reiškinys.
2023-01-29
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.