Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr.: LKL
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr.: LKL
Nuotr.: D.Lukšta

Virginijus Šeškus prieš rungtynes persimetė keliais žodžiais su Mantu Kalniečiu ir po jų abiejų veiduose atsirado šypsena. 

Po rungtynių Jonavos „CBet“ strategas papasakojo istoriją, kaip laukė Kalniečio savo treniruojamoje komandoje.

„Čia labai sena istorija, –  spaudos konferencijoje atskleidė Šeškus. – Atsimenu, kad per kažkurį čempionatą nuvažiavome į Turkiją, o po pirmenybių rinktinės žaidėjai mane pakvietė. Mes sėdėjome, o Mantas Kalnietis prie visų pasakė: „Treneri, paskutinį karjeros sezoną, prižadu, žaisiu už jūsų komandą.“ Dabar jis priėjęs sakė: „Nepykit, nesužaidžiau, bet su jumis žaidžiu savo paskutinį mačą.“ (juokiasi) Tokia simbolika.

Aišku, faina, kad „Žalgiris“ pasirinko mus tokiai šventei, žaisti tokias rungtynes su mumis. Čia mūsų komandai – garbė. Viskas – super.“

Šeškus su auklėtiniais Kaune sugadino Kalniečio atsisveikinimo rungtynes ir iškovojo istorinę pergalę.

Po pergalės „CBet“ vairininkas neslėpė džiaugsmo ir sunkiai dar galėjo suprasti, kokį žygdarbį jis ir visa jo komanda šį vakarą atliko.

„Kažkaip negražu dėl Kalniečio, bet parsivežame sau šventę. Gyvenime gal tik vieną kartą gali laimėti „Žalgirio“ arenoje prieš „Žalgirį“, net kalbant apie Eurolygos komandas, – kalbėjo Šeškus. – Namie tai gali laimėti, mes ir pernai tai padarėme, bet čia... Kažkokia fantastika.“

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.