Nenadas Čanakas teigė, kad pralaimėjimą lėmė prasta gynyba vienas prieš vieną ir pralaimėtos 50 prieš 50 situacijos.

Nuotr.: LKL
Nuotr. LKL

Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ 94:103 nusileido „Šiaulių“ krepšininkams. Tai buvo jau trečioji panevėžiečių nesėkmė Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) iš eilės, visos jos – namuose. LKL vicečempionų vyr. treneris Nenadas Čanakas teigė, kad komandą jau trečiose rungtynėse iš eilės persekioja tos pačios problemos. 

„Pirmiausia noriu atsiprašyti mūsų nuostabių sirgalių dėl trečių iš eilės prastų rungtynių LKL pirmenybėse, – po rungtynių kalbėjo Čanakas. – Turėjome tokias pačias problemas, kaip ir praėjusiose rungtynėse, neapsigynėme vienas prieš vieną, leidome jiems įsiveržti po close out situacijų, jie pasiimdavo visus kamuolius 50 prieš 50 situacijose. Esame šeštoje vietoje turnyrinėje lentelėje ir esame ten, kur šiuo metu nusipelnome būti.“

Tuo metu Europos taurėje Panevėžio klubas yra laimėjęs du susitikimus paeiliui. Paklaustas, kodėl skiriasi komandos žaidimas Europos taurėje ir vietinėse pirmenybėse, treneris atsakymo neturėjo. 

„Nežinau, nenoriu kalbėti apie rungtynes Europos taurėje. LKL pralaimėjome tris mačus namuose iš eilės. Tai yra labai blogai, privalome surasti būdą išlipti iš šios duobės“, – teigė strategas. 

Šiauliečių vairininkas Antanas Sireika teigė, kad jo auklėtiniai varžovus iš Panevėžio žudė jų pačių ginklu. 

„Džiaugiuosi pergale ir vyrais. Mes žinojome, su kuo žaidžiame, „7bet-Lietkabelis“ yra viena rezultatyviausių ir geriausiai iš toli metančių komandų. Bandėme žaisti jų ginklu, atakavome ir mes. Žinote, kaip būna su tais metimais, kartais krenta, kartais ne. Geras vyrų psichologinis nusiteikimas leido žaisti taip, kaip norėjome. Gynyboje kartais klydome, tačiau visumoje esu patenkintas“, – aiškino specialistas.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.