Šaras vengė atsakymo į klausimą, ar norėtų likti „Barcelonoje“.

Nuotr.: IMAGO/kolbert-press-Scanpix
Nuotr. IMAGO/kolbert-press-Scanpix

Šarūnas Jasikevičius į Barseloną atvyko 2020 metais, vyriausiojo trenerio poste pakeitęs Svetislavą Pešičių.

Šį sezoną metami tritaškiai

39%
10,0
Pataiko: 10,0
Taiklumas: 39,4%
Vieta lygoje: 5
Geriausias pasiekimas: 17
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: Nicolas Laprovittola

Jis laikomas ikona po to, kai 2003 metais laimėjo pirmąjį Eurolygos titulą „Barcelonos“ komandai.

Jasikevičius pasirašė trejų metų kontraktą. Jis buvo pakviestas vadovauti naujam projektui, kurio pagrindinis tikslas buvo Eurolygos titulas. Nepaisant to, kad „Barca“ buvo geriausia komanda Eurolygos reguliariajame sezone, ji Eurolygos finalo ketvertuose patyrė du pralaimėjimus iš eilės. Vieną finale, kitą pusfinalyje.

46-erių trenerio kontraktas baigiasi šią vasarą, o derybos dar nevyko. Bent jau taip Jasikevičius sakė interviu laidoje „Què t'hi Jugues?“ (liet. Su kuo žaidi?).

„Kol kas nesikalbėjome. Kodėl manęs to klausiate? Tai priklauso ne tik nuo manęs.

Negaliu apie tai per daug kalbėti. Aš ne kartą buvau tokioje situacijoje kaip žaidėjas. Stengsiuosi atlikti savo darbą kuo geriau. Neturėtume apie tai galvoti ir kalbėti.

Ne viskas nuo manęs priklauso. Turime susitelkti į kitą treniruotę ir rungtynes. Pažiūrėsime, kas nutiks. Jei laimėsime titulus, žmonės bus laimingi, esu tikras“, – sakė Šaras.

Tikimasi, kad kitą sezoną „Barcelonos“ nariai šiek tiek sumažins atlyginimus. Paklaustas, ar norėtų tęsti karjerą Barselonoje, Jasikevičius šios temos vengė.

„Tai keista, ir jei aš į tai atsakysiu, parašysite blogą antraštę. Susikoncentruokime į sezoną“, – apibendrino jis.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.