Matas Buzelis ir Motiejus Krivas sulaukė kvietimų į „NBA be sienų“ stovyklą.

Nuotr.: The Carolina Family, LKL
Nuotr. The Carolina Family, LKL

Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) sudarė 40-ies jaunuolių sąrašą, kurie buvo pakviesti į „NBA be sienų“ stovyklą. Į jį įtraukti buvo Matas Buzelis ir Motiejus Krivas.

Motiejus Krivas

Motiejus  Krivas
Komanda: Kauno Žalgiris-2
Kauno Žalgiris
Pozicija: C
Amžius: 18
Ūgis: 214 cm
Svoris: 105 kg
Gimimo vieta: Šiauliai, Lietuva

Į stovyklą kviečiami talentingiausi 17-19 metų jaunuoliai, kurie yra ne iš Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV). Iš viso stovykloje dalyvaus 40 krepšininkų, 14 iš jų – europiečiai. 

Stovykla vyks vasario 17-19 dienomis. 

Krivas šį sezoną su dviguba licencija rungtyniauja Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) ir „7bet-NKL“ pirmenybėse. 

LKL 18-metis šiaulietis sužaidė 9 rungtynes, per kurias vidutiniškai renka po 6,1 taško, 2,9 atkovoto kamuolio ir 8,4 naudingumo balo. NKL čempionate Krivas fiksuoja 13,8 taško, 10,4 atkovoto kamuolio bei 22,5 naudingumo balo vidurkius. 

Tuo metu Buzelis šį sezoną atstovauja „Sunrise Christian“ vidurinei mokyklai. Kitą sezoną 18-metis rungtyniaus G lygoje, joje lietuvis prisijungs prie „Ignite“ komandos. 

Sąraše dominuoja prancūzai, jų į stovyklą buvo pakviesti keturi, po tris kvietimus sulaukė Kanados ir Kinijos jaunuoliai. Iš viso stovykloje dalyvaus talentai iš 27 skirtingų šalių.

Visas sąrašas:

„BasketNews.lt podkastas“:

Komentarai:
kada?
2023-02-09
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.