Detroito „Pistons“ ekipos puolėjas  29 metų 206 cm ūgio Walteris Herrmannas patyrė smegenų sukrėtimą. Krepšininkas susižeidė šiąnakt, rungtynių su Bostono „Celtics“ ekipa metu.

 

Ketvirtajame rungtynių ketvirtyje Herrmannas susidūrė su varžovu, incidento metu krepšininkas iš alkūnės gavo į žandikaulį. Po šio įvykio Herrmannas buvo nugabentas ligoninę. Atletas šiose rungtynėse suspėjo pelnyti 12 taškų, tačiau jo komanda pralaimėjo 80:98.

 

Kiek laiko argentinietis negalės rungtyniauti paaiškės atlikus išsamesnius medicininius tyrimus. Visgi  manoma, kad trauma yra nerimta.

 

Šį sezoną Herrmannas per rungtynes vidutiniškai pelno po 4,5 taško bei atkovoja po 2,1 kamuolio.

Komentarai:
martinuxas@
ka jus cia warot kaskoki suda...neturit ka weikt...
2008-11-22
-2
Atsakyti
dArt
O lygiai po metų dar ir tėvas ...

http://en.wikipedia.org/wiki/Wálter_Herrmann#Personal
2008-11-22
+2
Atsakyti
Marius
Per autokatastrofa zuvo jo suzadetine, mama ir jaunesnioji sesuo..
2008-11-21
+3
Atsakyti
Ostikas
Kažkada į autokatastrofą pateko jo mama ir žmona ar sužadėtinė ar šiaip... žodžiu, antra pusė... o paskui vėl kažkokią netektį patyrė. tiksliai nepamenu, bet žinau, kad prarado beveik visus artimuosius.
2008-11-21
+2
Atsakyti
Piotras
kiek zinau,zuvo jo tevai ir jo zmona ir dar kazkas jam buvo bloga nutike,vnz respect jam kad dar kasi losia po tokiu ivykiu.
2008-11-21
+5
Atsakyti
ss
o kas jam buvo tragisko?
2008-11-21
-2
Atsakyti
Ostikas
Turbūt nelaimingiausias krepšininkas pasaulyje... Prisiminus jo visą tragišką istoriją, tai tikrai pagarba už tai, kad net iki NBA sugebėjo nueiti...
2008-11-21
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.