Nemanja Bjelica turėtų būti registruotas penktadienio „Fenerbahče“ namų rungtynėms su „Virtus“.

Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Dar vasarą traumą patyręs Nemanja Bjelica į aikštę gali sugrįžti jau šį penktadienį Stambulo „Fenerbahče“ rungtynėse su Bolonijos „Virtus“. Tai pranešė Stambulo klubo generalinis direktorius Derya Yannieris.

Yannieris atskleidė, jog Bjelica su komanda jau treniruojasi dvi savaites ir turėtų būti registruotas penktadienio namų rungtynėms.

„Jis po truputį įeina į ritmą, – sakė Yannieris. – Dimitris Itoudis leis į aikštę Bjelicą, kai jaus, kad jis gali duoti naudos. Nėra lengva įsilieti į komandą, kuri nuo sezono pradžios stipriai patobulėjo. Turime plačią rotaciją ir aukščiausio lygio žaidėjus.“

34-erių Bjelica susižeidė rugpjūtį per draugišką mačą su Juodkalnija ir nuo to laiko nerungtyniavo.

Vasaros viduryje per dvejas rungtynes atrankoje į 2023 m. pasaulio čempionatą jis vidutiniškai žaidė po 23,3 minutės, įmetė po 6,5 taško, atkovojo po 4 kamuolius ir atliko po 2,5 rezultatyvaus perdavimo.

Su 15 pergalių ir 9 pralaimėjimais „Fenerbahče“ Eurolygoje žengia 4-oje vietoje.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.