Ja Morantas „Instagram“ tiesioginės transliacijos metu, būdamas naktiniame klube, parodė ginklą.

Nuotr.: Getty Images via AFP-Scanpix
Nuotr. Getty Images via AFP-Scanpix

Memfio „Grizzlies“ žvaigždė Ja Morantas neišvengia skandalų. Žaidėjas žibalo į ugnį įpylė soc. tinkle „Instagram“.

Morantas pastarosiomis savaitėmis ir mėnesiais dalyvavo daugelyje istorijų, susijusių su ginklais. Visai neseniai jis vedė „Instagram“ tiesioginę transliaciją iš naktinio klubo, kur tūkstančiams žiūrovų demonstravo ginklą.

Po kelių valandų į incidentą sureagavo NBA atstovas Mike'as Bassas.

„Žinome apie socialinių tinklų įrašą, kuriame dalyvavo Ja Morantas ir jį tiriame“, – sakė jis.

Netrukus „Grizzlies“ paskelbė, jog Morantas yra atskiriamas nuo komandos ir praleis bent dvejas rungtynes.

Morantas dalyvavo keliose istorijose, kuriose buvo rodomas ginklas. Visai neseniai pasirodė informacija, kad jis savo namuose Tenesyje per krepšinio rungtynes smogė paaugliui. Po įvykio jis esą vėl išėjo iš namų su ginklu, matomu kelnių juosmenyje.

Vasarą Morantas taip pat įsivėlė į žodinį konfliktą su Memfio policija viename iš miesto prekybos centrų, kai jis ir jo draugai nevykdė apsaugos darbuotojo reikalavimų palikti prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelę.

„Grizzlies“ žvaigždė neseniai buvo įtraukta į kitą incidentą, susijusį su ginklu. Ilgamečiam Moranto draugui Devonte'ui Packui buvo uždrausta vienerius metus lankytis „Grizzlies“ namų rungtynėse, nes jis verbaliai įžeidinėjo Indianos „Pacers“ žaidėjus mačo metu ir po jo. Nors „Pacers“ galvojo, kad po rungtynių į juos buvo nukreiptas ginklas, NBA tai paneigė savo pranešime.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

54%
31,8
Pataiko: 31,8
Taiklumas: 53,8%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 45
Blogiausias pasiekimas: 20
Daugiausia pataiko: Ja Morant