Vasilije Micičiui nuo šiol JAV atstovaus „Wasserman“ agentūra. Europoje krepšininkui atstovauja Miško Ražnatovičius, valdantis „BeoBasket“ agentūrą.

Nuotr.: Tolga Adanali/Euroleague Basketball via Getty Images
Nuotr. Tolga Adanali/Euroleague Basketball via Getty Images

Vasilije Micičius priėmė sprendimą už aikštelės ribų. „HoopsHype“ pranešė, jog Stambulo „Anadolu Efes“ žvaigždė pasisamdė agentą už Atlanto.

Vasilije Micic

Vasilije  Micic
Vasilije  Micic
MIN: 33.15
PTS: 16.83 (54.35%)
REB: 3.35
AS: 5.83
ST: 0.91
BS: 0.09
TO: 2.96
GM: 23

Nuo šiol krepšininkui JAV atstovaus „Wasserman“ organizacijos atstovas. Iki šiol Eurolygos MVP atstovu buvo įtakiausias Europos agentas Miško Ražnatovičius, valdantis „BeoBasket“ agentūrą.

Jis veikiausiai liks žaidėjo atstovu Senajame žemyne.

29-erių Micičius Stambule žaidžia antrą sezoną pagal dabartinį trejų metų kontraktą, kuris galios iki 2023-2024 m. sezono pabaigos.

Buvusiam Kauno „Žalgirio“ legionieriui šią vasarą pagal sutartį priklausys teisė keltis į NBA. Už Atlanto teisės į krepšininką tebepriklauso Oklahomos „Thunder“, kuri jas 2020 m. gruodį perėmė atlikusi mainus su Filadelfijos „76ers“.

Pastaroji 2014 m. NBA naujokų biržoje serbą pakvietė 52-u šaukimu.

Micičius pastaraisiais metais rodė norą persikelti į NBA, tačiau kol kas tai neišsipildė.

Serbijos žvaigždė šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai renka po 16,8 taško, 5,8 rezultatyvaus perdavimo, 3,3 atkovoto kamuolio ir 19 naudingumo balų per 33 žaidimo minutes.

Nuo 2018 m. „Anadolu Efes“ atstovaujantis Micičius su Turkijos grandu tapo dukart Eurolygos čempionu, dukart Eurolygos finalo ketverto MVP ir sykį naudingiausiu reguliariojo sezono žaidėju.

Komentarai:
nesuprantama, kaip tokiais laikais jis neišvyko į nba dar būdamas 27nerių. Bent 5 metus būtų galėjas daryt tą patį ką ir Luka tik su geresne gynybą. Įdėk dabar jį į LAL, iškart kontenderiais tampa.
2023-03-08
-20
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.