Rugpjūčio 8-10 dienomis Atėnų OAKA arenoje įvyks draugiškas turnyras tarp Graikijos, Serbijos ir Italijos rinktinių.

Nuotr.:

Artėjant 2023 m. pasaulio čempionatui, trys pajėgios rinktinės organizuoja draugišką turnyrą.

Graikijos krepšinio federacija paskelbė, kad kasmetinis „Akropolio“ turnyras vyks Atėnų OAKA arenoje, kurioje varžysis Graikijos, Serbijos ir Italijos rinktinės.

Komandos susirinks rugpjūčio 8-10 dienomis ir iš viso sužais trejas rungtynes. Pirmąją dieną turnyrą atidarys Graikijos ir Serbijos rinktinių akistata. Rugpjūčio 9-ąją susikaus Serbija ir Italija. Per paskutinę turnyro dieną, rugpjūčio 10-ąją, santykius aiškinsis Italijos ir Graikijos atstovai.

Praėjus savaitei po „Akropolio“ turnyro, Graikijos nacionalinė komanda PČ pasiruošimo metu skris į Abu Dabį, kur rungtyniaus su JAV ir Vokietijos rinktinėmis.

Graikai taip pat sužais prieš Luka Dončičiaus vedamą Slovėnijos komandą. Šios rungtynės yra numatytos rugpjūčio pradžioje.

Balandžio 29-ąją dieną nacionalinės rinktinės sužinos savo būsimus varžovus pasaulio čempionate.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.