Shaqui atlikta klubo sąnario keitimo operacija. Procedūra praėjo sėkmingai ir buvęs krepšininkas sveiksta.

Nuotr.: Twitter/SHAQ
Nuotr. Twitter/SHAQ

Shaquille'ui O'Nealui teko gultis ant operacinės stalo. NBA legenda socialiniuose tinkluose pasidalijo nuotrauka iš ligoninės, kuri įplieskė susirūpinimą buvusiu krepšininku.

Shaquille O'Neal

Shaquille  O'Neal
Pozicija: C
Amžius: 51
Ūgis: 216 cm
Svoris: 147 kg
Gimimo vieta: JAV

Pasak „TMZ Sports“, 51-erių milžinui buvo atlikta klubo operacija. Paskui pats O'Nealas patvirtino, jog buvo reikalinga klubo sąnario keitimo procedūra.

Operacija praėjo sėkmingai ir NBA čempionas sveiksta.

„Pranešu visiems, kurie nerimauja ir yra susirūpinę, – tviteryje rašė O'Nealas. – Pirmiausia, leiskite jums padėkoti už tai. Galiausiai, nereikia jaudintis, tiesiog reikėjo pakeisti klubo sąnarį. Ačiū ir myliu jus, bet nereikia nerimauti. Taip, man viskas gerai.“

Kol kas lieka neaišku, kada Shaqas sugrįš į NBA transliacijas. Paskutinėje jo tinklalaidės „The Big Podcast“ laidoje buvo pažymėta, jog kita serija bus išleista kovo 28-ąją.

Remiantis „TMZ Sports“, Shaqas į „NBA on TNT“ laidą sugrįš balandžio 16-ąją.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.