„Monaco“ nusprendė gražinti Mike'ą Jamesą į rikiuotę po 9 dienų suspendavimo dėl klubo vidinių taisyklių pažeidimo.

Nuotr.: IMAGO/PanoramiC - Scanpix
Nuotr. IMAGO/PanoramiC - Scanpix

Viena geriausių Eurolygos komandų „Monaco“ paskelbė, jog į rikiuotę grįžta lyderis Mike'as Jamesas, kuris iki šiol buvo suspenduotas.

Mike James

Mike  James
Mike  James
MIN: 31.39
PTS: 16.78 (50.57%)
REB: 3.52
AS: 4.7
ST: 1.11
BS: 0.04
TO: 2.19
GM: 27

Klubas išleido oficialų pranešimą:

„Monaco“ klubas džiaugiasi galėdamas pranešti, kad Mike'as Jamesas vėl prisijungia prie komandos.

Po to, kai viduje buvo išspręstos problemos, dėl kurių jis buvo suspenduotas, klubo vadovybė priėmė sprendimą vėl įtraukti jį į komandos veiklą. Mike'as dabar pasiruošęs prisijungti prie komandos su didžiausiu noru padėti“, – rašoma pranešime.

Jamesas buvo suspenduotas dėl klubo vidinių taisyklių pažeidimo, nuobauda truko 9 dienas.

Visgi BasketNews žurnalistas Donatas Urbonas praneša, jog Jamesas dar neturėtų grįžti ant parketo penktadienio mače prieš „Valencia“.

„L'Equipe“ skelbė, kad viena iš suspendavimo versijų buvo konfliktas su komandos draugais, bet tai paneigė kiti šaltiniai.

„L'Equipe“ šaltinių teigimu, po kovo 8-osios rungtynių su „Panathinaikos“ Jamesas su praėjusio sezono komandos draugu Dwayne'u Baconu pasinėrė į naktinį gyvenimą.

Pranešama, kad Baconas kitą dieną į „Panathinaikos“ treniruotę atvyko tik antroje jos pusėje, o vėliau nerungtyniavo mače su Belgrado „Crvena Zvezda“.

Jamesas taip pat praleido rungtynes Vitorijoje ir nors buvo skelbiama apie piršto traumą, „L'Equipe“ svarstė, kad tai galėjo būti ne pagrindinė priežastis.

„L'Equipe“ taip pat skelbė, jog pastarosiomis savaitėmis Jameso ir „Monaco“ trenerio Saša Obradovičiaus santykiai atšalo.

Jamesas šį sezoną Eurolygoje fiksuoja 16,8 taško, 3,5 atkovoto kamuolio, 4,7 rezultatyvaus perdavimo ir 17,2 naudingumo balo statistiką.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Mike James

Mike  James
Komanda: Monako Monaco
Pozicija: PG, SG
Amžius: 32
Ūgis: 185 cm
Svoris: 84 kg
Gimimo vieta: Oregonas, JAV