Shane'as Larkinas ir Willas Clyburnas atsisakė keliauti su komanda autobusu iš Izmiro, kur „Anadolu Efes“ po pralaimėjimo nespėjo į skrydį.

Nuotr.: Tolga Adanali/Euroleague Basketball via Getty Images
Nuotr. Tolga Adanali/Euroleague Basketball via Getty Images

Stambulo „Anadolu Efes“ komanda pradeda byrėti. Sekmadienį Turkijoje patyrus nesėkmę prieš Mindaugo Kuzminsko atstovaujamą Izmiro „Pinar Karšiyaka“, Willas Clyburnas ir Shane'as Larkinas sukonfliktavo su klubo atstovais.

Will Clyburn

Will  Clyburn
Komanda: Stambulo Anadolu Efes
Pozicija: SF
Amžius: 32
Ūgis: 201 cm
Svoris: 95 kg
Gimimo vieta: JAV

Remiantis „Sports Digitale“ informacija, komanda po pralaimėjimo nespėjo į skrydį atgal namo, kadangi susitikimas Izmire užtruko ilgiau nei tikėtasi. Klubas rado išeitį vykti į Stambulą autobusu, tačiau ne visiems tai patiko.

Pažymima, kad Larkinas ir Clyburnas atsisakė lipti į autobusą. Likusieji krepšininkai ir trenerių štabas išvyko be jų.

Įtampa komandoje kilo dar gerokai prieš incidentą Izmire. Kovo viduryje po rungtynių Belgrado „Partizan“ Larkinas tviteryje reiškė priekaištus vyr. treneriui Erginui Atamanui dėl nepakankamo žaidimo laiko.

Praėjusią savaitę baigiantis rungtynėms su Stambulo „Fenerbahče“, Atamanas paliko aikštelę likus kiek daugiau nei pusę minutės. 

Tiksint paskutinėms sekundėms Clyburnas sukonfliktavo su „Fenerbahče“ suoleliu, kai trenerio asistentas Stefanos Dedas supykdė krepšininką.

„Anadolu Efes“ praėjusią savaitę buvo eliminuota iš Eurolygos atkrintamųjų. Stambulo komanda tapo pirmąja modernios Eurolygos istorijoje, kuri gindama titulą nepateko tarp aštuonių stipriausių.

Po šio sezono baigiasi Atamano kontraktas, o jis jau tikino sulaukęs pasiūlymo iš Atėnų „Panathinaikos“.

„Anadolu Efes“ Turkijos čempionate su 17 pergalių per 24 turus rikiuojasi ketvirtoje vietoje.

Penktadienį komandos laukia paskutinės sezono Eurolygoje rungtynės namuose su „Monaco“.

„BasketNews.lt podkastas“:

Komentarai:
Na atleis Atamana arba išeis pagrindiniai lyderiai, nėra daugiau pasirinkimu jiems
2023-04-10
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Will Clyburn

Will  Clyburn
Will  Clyburn
MIN: 33.27
PTS: 16.91 (52.85%)
REB: 5.85
AS: 2.21
ST: 1.06
BS: 0.18
TO: 1.58
GM: 33