Stambulo „Fenerbahče“ vyr. treneris Dimitris Itoudis susikivirčijo su žaidėju Johnathanu Motley, kurį išvijo iš aikštės, tačiau po rungtynių teigė, kad tokie dalykai nutinka šeimoje. Taip pat treneris pasidžiaugė tuo, kaip žaidėjai sureagavo po incidento.

Nuotr.: Nikola Krstic/MB Media/Getty Images
Nuotr. Nikola Krstic/MB Media/Getty Images

Turkijos čempionato rungtynėse susikivirčijo Stambulo „Fenerbahče“ vyr. treneris Dimitris Itoudis ir jo auklėtinis Johnathanas Motley, tačiau po pergalės specialistas ramino aistras.

Johnathan Motley

Johnathan  Motley
Johnathan  Motley
MIN: 23.28
PTS: 14.47 (63.21%)
REB: 5.36
AS: 1.58
ST: 0.56
BS: 0.36
TO: 1.94
GM: 36

„Tai – kažkas, kas gali nutikti šeimoje, o dabar tai įvyko ant atsarginių suolo, – konfliktą su žaidėju per „Fenerbahče TV“ komentavo Itoudis. – Po to komanda sureagavo labai gerai.“

Po pirmojo kėlinio Itoudis ir Motley karštai diskutavo, kol galiausiai neapsikentęs strategas pamojo žaidėjui ranka išeiti iš aikštės.

Tuo metu „Fenerbahče“ 22:18 pirmavo prieš Stambulo „Darussafaka“.

Antrajame kėlinyje Motley sugrįžo ant komandos suolo, bet per likusį laiką daugiau nežaidė nė sekundės.

Pirmajame ketvirtyje Motley per beveik 5 minutes įmetė 1 iš 2 baudų metimų, atkovojo 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir dukart suklydo.

„Fenerbahče“ rungtynes vis tiek laimėjo 79:73.

Motley šį sezoną Turkijos lygoje per 24 minutes fiksuoja 14,7 taško, 5,8 atkovoto kamuolio, 1,3 rezultatyvaus perdavimo bei 15,8 naudingumo balo.

Itoudžio auklėtiniai su 22 pergalėmis ir 5 pralaimėjimais žengia antroje vietoje Turkijos lygoje.

 

Komentarai:
eee
Keistokas palyginimas su šeima. Pas graikus gal normalu kad vienas sutuoktinis kitą išvaro iš namų :) Ir reziumė kad visiems nuo to geriau :)
2023-05-14
+10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

37%
9,5
Pataiko: 9,5
Taiklumas: 37,3%
Vieta lygoje: 7
Geriausias pasiekimas: 20
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Scottie Wilbekin