Serbas Igoris Kokoškovas sutiko padėti Atlantos „Hawks“ vyriausiajam treneriui Quinui Snyderiui.

Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D. Lukšta

Vasario mėnesį Atlantos „Hawks“ vyr. trenerio vairą perėmęs Quinas Snyderis pradėjo trenerių štabo atnaujinimo darbus – pasikvietė buvusį Serbijos ir Slovėnijos rinktinių strategą Igorį Kokoškovą.

Šį sezoną pelnomi taškai

48%
118,2
Pelno taškų: 118,2
Taiklumas: 48,1%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 143
Blogiausias pasiekimas: 89
Daugiausia pelno: Trae Young

Šį sezoną Kokoškovas darbavosi Bruklino „Nets“ ekipoje, kurioje buvo trenerio asistentu. Per karjerą serbas asistentu taip pat yra dirbęs ir Los Andželo „Clippers“, Detroito „Pistons“, Finikso „Suns“, Klivlando „Cavaliers“, Orlando „Magic“, Jutos „Jazz“, Sakramento „Kings“ ir Dalaso „Mavericks“.

Snyderis ir Kokoškovas kartu dirbo 1999-2000 m. sezone. Tuomet serbas Misūrio universiteto komandoje buvo naujojo „Hawks“ vyr. trenerio asistentu. Vėliau šis duetas trejus metus kartu dirbo Jutos „Jazz“ klube (2015-2018 m.).

Atlantos klubas sezono eigoje atleido vyr. trenerį Nate'ą McMillaną ir į jo vietą paskyrė Snyderį.

ENBAS:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.