Karjeros pradžioje Jimmy Butleris teigė, jog niekada nežaistų „Heat“ komandoje. Dabar jis planuoja šiame klube baigti karjerą.

Nuotr.: USA TODAY Sports via Reuters Con/Scanpix
Nuotr. USA TODAY Sports via Reuters Con/Scanpix

Majamio „Heat“ lyderis Jimmy Butleris pareiškė, jog ketina baigti karjerą būtent šioje komandoje.

Butleris bendravo su ESPN žurnaliste Malika Andrews, kuri priminė jam istoriją, kai jis karjeros pradžioje sakė, jog niekada nežaistų „Heat“ komandoje.

Krepšininkas paaiškino, kaip pasikeitė jo požiūris.

„Kai patekau į NBA, „Heat“ su didžiuoju trejetu nuolat nugalėdavo „Bulls“, – sakė Butleris. – Kadangi naujokų biržoje mane pašaukė „Bulls“, mes negalėjome mėgti „Heat“. Negalėjau mėgti Dwyane'o Wade'o, nors lankėme tą pačią mokyklą.

Po to praėjo laiko ir pats žaidžiau su Wade'u Čikagoje. Pamaniau: tas vyrukas nėra toks blogas. Tik treneris Tomas Thibodeau man sujaukdavo galvą. Dabartiniame gyvenimo etape galvoju, kad „Heat“ marškinėliai bus paskutiniai, kuriuos vilkiu.“

2011 m. naujokų biržoje „Bulls“ Butlerį pakvietė 30 šaukimu. Šiame klube jis žaidė iki 2017 m., o vėliau buvo išmainytas į Minesotos „Timberwolves“. 2018-19 m. sezoną Butleris praleido Filadelfijos „76ers“, o nuo tol rungtyniauja Majamyje.

Butleris su „Heat“ pateko į antrąjį karjeros finalą. Pirmajame 2020 m. jo vedama komanda nusileido Los Andželo „Lakers“.

Šiose atkrintamosiose puolėjo vidurkiai siekia 28,5 taško, 7 atkovotus kamuolius ir 5,7 rezultatyvaus perdavimo.

Pirmasis „Heat“ ir Denverio „Nuggets“ finalo susitikimas – jau šiąnakt 3.30 val. Lietuvos laiku.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

83%
18,6
Pataiko: 18,6
Taiklumas: 82,7%
Vieta lygoje: 15
Geriausias pasiekimas: 40
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Jimmy Butler