Tomas Rinkevičius pratęsė sutartį su Sibiu CSU komanda iki 2025 m. vasaros.

Nuotr.: Sibiu CSU
Nuotr. Sibiu CSU

Tomas Rinkevičius lieka darbuotis užsienyje. Nepaisant susidomėjimo LKL čempionate, 45-erių treneris pratęsė sutartį su Sibiu CSU dar dvejiems metams.

Rinkevičiumi susidomėjimą LKL rodė „Gargždai“ ir „Šiauliai“, tačiau Sibiu klubas nukonkuravo lietuvius.

Lietuvos rinktinės asistento vadovaujama Sibiu komanda su vienu iš mažiausių biudžetų Rumunijos čempionate iškovojo bronzos medalius, serijoje 3-2 nugalėjusi Vaido Kariniausko atstovaujamą Bukarešto „Rapid“.

Šis rezultatas ekipai garantavo galimybę kitą sezoną žaisti europiniame FIBA turnyre.

Rinkevičius Sibiu klubo sistemoje dirbti pradėjo pernai, kada buvo pasikviestas į sporto koordinatoriaus pareigas, o nuo 2022 m. lapkričio pakilo iki pagrindinės komandos vyr. trenerio pareigų.

Jis prieš tai šiame poste 2019-2020 m. sezone darbavosi Klaipėdos „Neptūne“, tačiau įpusėjus sezonui buvo atsisveikinta.

Nuo 2021 metų Rinkevičius Lietuvos rinktinės štabe asistuoja ilgamečiam bendražygiui Kaziui Maksvyčiui, su kuriuo „Neptūne“ kartu dirbo 2012-2015 ir 2017-2019 metais.

„BasketNews.lt podkastas“:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.